«Ήρθε το καλοκαίρι» στο Ζούμπερι!

Ιανουαρίου 09, 2021

Σήμερα το πρωί Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021, η παραλία στο Ζούμπερι θύμιζε ξεκάθαρα καλοκαίρι! Πολλοί κάτοικοι εκμεταλλευόμενοι την υψηλή θερμοκρασία και την ηλιόλουστη μέρα, ξεχύθηκαν στα γνωστά λημέρια της παραθαλάσσιας γειτονιάς και πολλοί από αυτούς και κάποιοι ιδιαίτερα τολμηροί,  αψηφώντας τα κρύα νέρα, βούτηξαν στο απέραντο γαλάζιο!

Αν και ο χειμώνας φαίνεται να βρίσκεται σε «αναστολή» και να προκαλείται έντονη ανησυχία λόγω του κλίματος, σε συνδυασμό με την έξαρση της πανδημίας, ο κόσμος ψάχνει να βρει μία ελπίδα και την αισιόδοξη πλευρά της ζωής μέσα σε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων που βιώνει η ανθρωπότητα. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που τήρησαν αυστηρά τα μέτρα προστασίας, απολαμβάνοντας τη βόλτα τους με τις μάσκες τους. Άλλωστε δε θα πρέπει να ξεχνάμε την δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως κοινωνία. 

Ωστόσο, ακόμη και αν ο ήλιος μας χαμογελά, ο χειμώνας ακόμη βρίσκεται εδώ και οφείλουμε όλοι να είμαστε ευσυνείδητοι και να μη προσπερνάμε επιπόλαια τον υγειονομικό κίνδυνο που μήνες τώρα, έγινε εφιάλτης στις ζωές μας. 

Για την ώρα όμως, αφού δε μπορούμε να το αποφύγουμε, ας το απολαύσουμε! Καλά μπάνια! 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 13:20
© 2018 SoWhat? All Rights Reserved