Ένα νησί γεμάτο…χοίρους!

ena-nisi-gemato-xoirous

Η Καραϊβική είναι γνωστή λόγω της ποικίλης τροπικής άγριας ζωής της. Μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη θαλάσσιων πλασμάτων σε όλες τις Μπαχάμες, όπως θαλάσσιες χελώνες, τροπικά ψάρια, καρχαρίες κλπ. Πιθανότατα δεν θα συμπεριλάβατε χοίρους σε αυτόν τον κατάλογο. Ωστόσο, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα (και χαριτωμένα) κρυμμένα πετράδια στις Μπαχάμες ονομάζεται Pig Island. Αυτός ο τόπος είναι ένα νησί που κατοικείται από χοίρους κολύμβησης!

Στο ερώτημα απο πού προήλθαν κανένας δεν ξέρει. Ωστόσο υπάρχουν διάφορες θεωρίες για να εξηγήσουν το φαινόμενο των χοίρων. Μια θεωρία απο αυτές λέει ότι ένα πλοίο γεμάτο ναύτες σταμάτησε στο νησί, έριξε τους χοίρους, έτσι ώστε να ξέρουν πού θα βρούνε κάποιο χοιρινό,και δεν επέστρεψαν ποτέ. Μια άλλη ιστορία λεέι ότι υπήρξε ένα ναυάγιο στο νησί, και οι χοίροι κατόρθωσαν να τρέφονται με ότι έμεινε από το ναυάγιο. Ένα τρίτο σενάριο λεέι ότι οι ντόπιοι άνθρωποι δημιούργησαν ένα χοιροτροφείο στο νησί, σε περίπτωση που οι ΗΠΑ δεν μπόρούσαν να συνεχίσουν το εμπόριο κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Οι χοίροι είναι πολύ παιχνιδιάρικοι, και γλυκοί, κολυμπάνε κοντά στα σκάφη, ελπίζοντας για φαγητό. Οι χοίροι είναι γενικά εξοικειωμένοι με τους ανθρώπους και κολύμπάνε με τους ανθρώπους που έρχονται να τους επισκεφθούν. Γενικά, μεταχειρίστε τους χοίρους με ευγένεια και με σεβασμό και πιθανότατα θα σας μεταχειριστούν με τον ίδιο τρόπο.