Ψήφισμα της Κοινότητας Μαραθώνα για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Μπαϊρακτάρη

psifisma-tis-koinotitas-marathona-gia-tin-apoleia-tou-dimotikoy-symvoylou-georgiou-bairaktari

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Μαραθώνα του Δήμου Μαραθώνος συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα ψήφισμα για την απώλεια του Γεωργίου Μπαϊρακτάρη, πρώην Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα και νυν Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Μαραθώνος.

Ψήφισμα

1. Το Συμβούλιο της Κοινότητας Μαραθώνα του Δήμου Μαραθώνος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του φίλου και συνεργάτη Γεωργίου Μπαϊρακτάρη, διατελέσαντος πρώτου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα του Καλλικρατικού Δήμου Μαραθώνος και νυν Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Μαραθώνος, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

2. Σε ένδειξη πένθους, να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δήμου την Τετάρτη 4.12.2019 και την Πέμπτη 5.12.2019, ημέρα της κηδείας του.

3. Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Δήμου στην κηδεία του εκλιπόντος και να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Συμβουλίου της Κοινότητας Μαραθώνα.

4.  Οι υπηρεσίες του Δήμου στο Δημοτικό Κατάστημα Μαραθώνα την Πέμπτη 05.12.2019 θα λειτουργήσουν έως τις 13:00.

5. Το παρόν Ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, στην επίσημη σελίδα του Δήμου καθώς και στην σελίδα της Κοινότητας Μαραθώνα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Μαραθώνα

Κωνσταντίνος Λάσκος