Ο Ρίτσαρντ Γκίρ, ηλικίας 69 ετών γίνεται μπαμπάς

o-richard-gere-ilikias-69-eton-ginetai-bampas

Ο Richard Gere και η σύζυγός του, Alejandra Silva, έχουν υποδεχθεί ότι καλωσόρισαν μαζί το πρώτο τους παιδί, έναν γιο που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Ο 69χρονος ηθοποιός και η 36χρονη σύζυγός του έγιναν υπερήφανοι γονείς ενός νεογέννητου παιδιού «πριν από λίγες ημέρες»,

Τα νέα  για την άφιξη της χαράς έρχονται επτά μήνες πριν ο βετεράνος του Hollywood στην οθόνη Gere γιορτάσει τα 70α γενέθλιά του.

Τόσο η Αλεξάνδρα όσο και ο Ρίτσαρντ είναι ήδη γονείς σε ένα παιδί από προηγούμενες σχέσεις. Ο Ρίτσαρντ έχει ένα γιο που ονομάζεται Όμηρος – ο οποίος γιορτάζει τα 19α του γενέθλια αυτό το μήνα – με την πρώην σύζυγό του Carey Lowell.

Παντρεύτηκαν το 2002 και χώρισαν 14 χρόνια αργότερα. Είχε προηγουμένως παντρευτεί με την πρώτη σύζυγο Cindy Crawford για τέσσερα χρόνια μεταξύ 1991 και 1995.

Η Αλεξάνδρα, η οποία συναντήθηκε με τον σημερινό της σύζυγο ενώ διέλυσε τον πρώτο της γάμοπ με τον  Govind Friedland, γιο του μεγιστάνα εξόρυξης Robert Friedland, έχει έναν πεντάχρονο γιο, Alberto, ο οποίος χαιδευτικά λεγεταί Albertino. 

Ο Gere συναντήθηκε με τη σύζυγό Alejandra το 2014 σε ένα πολυτελές ιταλικό boutique ξενοδοχείο Alejandra που αγόρασε μαζί με τον πρώην σύζυγό του.