Αλητεία! Δείτε τι έκαναν σε γκράφιτι του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του

aliteia-deite-ti-ekanan-se-grafiti-tou-kompi-braiant-kai-tis-koris-tou

Η χυδαιότητα των ανθρώπων ξεπερνάει και την πιο αρρωστημένη φαντασία, αφού αυτό που έγινε σε γκράφιτι του Κόμπι Μπράιαντ στις ΗΠΑ δεν έχει προηγούμενο…

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονης κόρης του Τζιάνα και επτά ακόμα ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο, έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη.
Δεν υπάρχει άνθρωπος του αθλητισμού – κι όχι μόνο βέβαια – που να μην έχει εκφράσει τη θλίψη του για την απίστευτη τραγωδία, ενώ όλος ο κόσμος έχει σπεύσει με τον τρόπο του να τιμήσει τη μνήμη του «Black Mamba», της κόρης του και των υπόλοιπων θυμάτων.

Μάλιστα, στο Όστιν του Τέξας των ΗΠΑ ένας street artist έφτιαξε ένα εντυπωσιακό και συγκινητικό γκράφιτι. Ζωγράφισε τον Κόμπι Μπράιαντ και την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, γράφοντας με τα χρώματα των Λέικερς τις λέξεις «Black Mamba», που ήταν το προσωνύμιο του 42χρονου θρύλου του ΝΒΑ. Φαίνεται, όμως, πως κάποιοι παραμένουν…
επικίνδυνοι, με τη χυδαιότητα και την αλητεία να ξεπερνάει κάθε όριο. Άγνωστοι βεβήλωσαν με απόλυτα προσβλητικό τρόπο το γκράφιτι που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ.
Κάποιοι, όμως, σε μια επίδειξη χυδαιότητας βεβήλωσαν το γκράφιτι γράφοντας «rapist», δίπλα στο πρόσωπο του Κόμπι Μπράιαντ. Χαρακτήρισαν τον νεκρό ως βιαστή δηλαδή, εξαιτίας μιας υπόθεσης από το μακρινό 2003 που ουδέποτε όμως αποδείχθηκε.Το θετικό είναι πως χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να αποκατασταθεί το γκράφιτι και να πάρει ξανά την κανονική του μορφή.