Προσαγωγή ύποπτης στην Ασφάλεια για την επίθεση με το βιτριόλι

prosagogi-ypoptis-stin-asfaleia-gia-tin-epithesi-me-to-vitrioli
Στην προσαγωγή μίας Ελληνίδας 35 χρόνων που εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Η προσαγωγή της ύποπτης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου και μετά από ενδελεχή έρευνα που έχει προηγηθεί.

Οι Αρχές φαίνεται να έχουν φτάσει στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας από τον συνδυασμό των στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, την κλήση από το καρτοτηλέφωνο, το δρομολόγιο του ταξί μετά την επίθεση και την ανάλυση κλήσεων από την δεύτερη σάρωση που ζήτησαν πρόσφατα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση στα νέα σημεία ενδιαφέροντος.

Η Ασφάλεια είχε ικανά στοιχεία για να προχωρήσει στην προσαγωγή και εξέταση της συγκεκριμένης ύποπτης από την οποία αυτή την στιγμή λαμβάνεται κατάθεση. Η ίδια μέχρι στιγμής αρνείται την όποια εμπλοκή της, όμως η ανάκριση συνεχίζεται και σίγουρα θα την φέρουν αντιμέτωπη με τα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της.

Στην κατ’ οίκον έρευνα άλλωστε φαίνεται πως έχουν βρεθεί πειστήρια που την ενοχοποιούν όπως μία περούκα και μία τηλεκάρτα.

 

πηγή: anikolouli.gr