Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Με χαρά θα ενσάρκωνα τον Χίτλερ, δεν θα έπαιζα με τον Σεφερλή»

odysseas-papaspiliopoulos-me-xara-tha-ensarkona-ton-xitler-den-tha-epaiza-me-ton-seferli

Όλα όσα είπε για τους ρόλους που θα ήθελε να κάνει στον κινηματογράφο

 

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος», βρέθηκε καλεσμένος  οΟδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Ο ηθοποιός μίιλησε για τις επιλογές του σε ρόλους στον κινηματογράφο αλλά και στο θέατρο μίλησε με αφορμή ερώτηση σχετικά με την ταινία για τον Νίκο Καζαντζάκη. Θα υποδυόταν έναν ρόλο ιστορικού προσώπου ακόμη και αν διαφωνούσε με όσα εκείνος πρέσβευε; Θα επέλεγε να ξανασυνεργαστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και να έχει έναν ρόλο σε ταινία του Γιώργου Λάνθιμου; Τι γνώμη έχει για την επιθεώρηση αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή;

«Έχω παίξει πολλούς απεχθείς ρόλους και συνήθως είναι και πολύ ωραίοι γιατί έχουν ιδιόρρυθμες συμπεριφορές. Με μεγάλη μου χαρά θα ενσάρκωνα τον Χίτλερ. Τα ακραία πρόσωπα είναι και τα πιο ενδιαφέροντα για να παίξεις. Αν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου προτείνει ένα ρόλο στη σειρά δεν θα το σκεφτώ καθόλου, θα πω κατευθείαν ναι. Είναι ένας άνθρωπος που φροντίζει τις δουλειές του με μοναδικό τρόπο. Οι δουλειές του είναι προσεγμένες όσο ελάχιστες στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

 Για την επιθεώρηση και τονΜάρκο Σεφερλή,ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είπε: «Με τεράστια χαρά θα έκανα επιθεώρηση, αν μου έφερναν κείμενα που γουστάρω να τα πω. Είναι τόσο ισχυρή η περσόνα του Σεφερλή που δεν νομίζω ότι χωράει κανένας άλλος δίπλα. Ο Σεφερλής κάνει αυτό που κάνει τόσα χρόνια, το κάνει με εντελώς δικό του τρόπο που είναι σχεδόν one man show, οπότε νομίζω ότι δεν θα παίζαμε μπάλα με τίποτα».