«Κουβέντα να Γίνεται»: Τέλος πρώτου κύκλου! Δείτε τη τελευταία εκπομπή τη Τρίτη 2/2 στις 21.30 με τη Νία Φώη!

ayrio-stis-21-30-syntonisteite-stin-omada-sto-facebook-nia-foi-nia-foes-coaching-kai-apolayste-ti-teleftaia-ekpompi-kouventa-na-ginetai-me-ti-nia-foi

Όπως όλα τα ωραία τελειώνουν, έτσι έφτασε στο τέλος και η εκπομπή που αγκαλιάσατε με τόση αγάπη  από τον Οκτώβρη μέχρι και σήμερα! Το αγαπημένο σε πολλούς, ”Κουβέντα να Γίνεται” με τη Νία Φώη και το περιοδικό SoWhat?


Κουβέντα να γίνεται!», απόψε στις 21.30!

Το ”Κουβέντα να γίνεται”, μία ανθρώπινη εκπομπή με πρωταγωνίστρια την Ευγενία Αθηνά Φώη, μία γυναίκα γεμάτη αισιοδοξία, όνειρα, ευθύτητα… μία «παρουσιάστρια» που όπως εσείς μας τονίζατε όλο αυτό το διάστημα, δεν είναι σαν τις άλλες αλλά αντίθετα ακτινοβολεί αλήθεια, αγάπη, έμπνευση και αυθεντικότητα!

Η Νία Φώη, που όλοι θα θέλαμε στη παρέα μας  εισήλθε στα σπίτια σας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς  ”Lockdown” είναι η γυναίκα πρότυπο καθώς η ομιχλώδης ζωή της, όλα τα επώδυνα τραύματα που έγιναν μαθήματα για εκείνη και τροφή για σκέψη, συνδυάστηκαν με ένα αρμονικό τρόπο με αποτέλεσμα η ίδια να έχει την ιδέα να τα μεταδώσει σε όλους εσάς με αξιοθαύμαστη ανιδιοτέλεια και ενσυναίσθηση! Αυτή η ιδέα «πήρε σάρκα και οστά» και έγινε η ”δική σας κουβέντα”.

Η μικρή οθόνη που κάθε Τρίτη βράδυ μετέδιδε κάτι εντελώς διαφορετικό από όλα τα συνηθισμένα σκουπίδια της τηλεόρασης και που αβίαστα ”συμβούλευε” για το κάτι παραπάνω! Η εκπομπή που έγινε μία μικρή ανάσα στο τέλμα και που ήταν σαν μία συνεδρία ψυχοθεραπείας, με σκοπό να κατευθύνει όχι την σκέψη σας, αλλά τον τρόπο της σκέψης σας!

Κουβέντα να γίνεται» με την Ευγενία Αθηνά Φώη, απόψε στις 21.30 και κάθε  Τρίτη βράδυ!

Η Νία για μία ακόμη προωτοτύπησε! Με ένα κινητό και με τον χαμηλό φωτισμό στο γραφείο της δημιούργησε τα πιο ζεστά βράδια αυτού του χειμώνα που μας πέρασε… έγινε μέρος της παρέας σας και θέμα συζήτησης στα χωριά της Ανατολικής Αττικής – και όχι μόνο – εκεί και όπου έφτασε η φωνή και η εικόνα της!

Αυτή η εκπομπή δίδαξε τόσα πολλά μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα και ένας βασικός λόγος ήταν η σπουδαία συμμετοχή σας γιατί αντιλαμβάνεστε ότι αν δεν υπήρχε συμμετοχή σε όλο αυτό το project δε θα υπήρχε και η πολύμηνη μετάδοση που είχε ξεκινήσει ως προσχέδιο με λίγες μόνο εκπομπές… 

Κουβέντα να γίνεται» με την Ευγενία Αθηνά Φώη, αύριο στις 21.30 και κάθε  Τρίτη βράδυ!

Ο άνθρωπος, το μεγαλείο της ψυχής αλλά και του νου του είναι και θα είναι το επίκεντρο της ζωής.

Θα είναι το επίκεντρο μίας «καραντινάτης» εκπομπής που ίσως κάπου, κάποτε θυμάστε ως ”Κουβέντα να Γίνεται”  και ίσως συναντήσετε κάτι από όλα όσα ειπώθηκαν στο δικό σας μονοπάτι..

Το αγαπημένο free press περιοδικό SoWhat? συμμετείχε ενεργά στην εκπομπή με την εκδότρια Αναστασία Γαβριελάτου στην αρχισυνταξία και στη μετάδοση των μηνυμάτων (όσο αυτό και αν ήταν εφικτό λόγω του χειμάρρου των σκέψεων της Νίας).  

 

Η Νία Φώη & η εκπομπή " Κουβέντα να γίνεται" #9 - YouTube

 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, για το μοίρασμα των σκέψεων και των προβληματισμών σας, για τα αμέτρητα e-mail που μας στείλατε, για το χιούμορ σας, για τις ατάκες σας, για την αγάπη σας! 

Κουβέντα να γίνεται» με την Ευγενία Αθηνά Φώη, απόψε στις 21.30 και κάθε  Τρίτη βράδυ!

 

Αυτή τη Τρίτη το Κουβέντα να γίνεται, «ρίχνει αυλαία» και σας αποχαιρετά! 

Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook στην ομάδα: Νία Φώη/ Nia Foes Coaching!

Μείνετε συντονισμένοι στη ζωή και ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που σε λίγο καιρό θα είμαστε ξανά μαζί!