Διαβάστε τι δήλωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας

diavaste-ti-dilose-prin-apo-ligo-o-dimarxos-marathonos-stergios-tsirkas
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά μέσα, ο Στέργιος Τσίρκας σχετικά με τα κρούσματα της περιοχής


«Μετά από συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, θέλω να σας ενημερώσω ότι σύμφωνα με τα ως τώρα επίσημα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, ο Δήμος μας δεν ανήκει στους επιβαρυμένους Δήμους όσον αφορά στα κρούσματα του Covid-19. Ωστόσο για καθαρά προληπτικούς λόγους μετά από αίτημα μας την Παρακευή 5/3 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί για άλλη μια φορά στην περιοχή μας και συγκεκριμένα υποδείξαμε τον χώρο μπροστά απο το γυμνάσιο Μαραθώνα για την διενέργεια rapid tests στους δημότες μας.

Αναφορικά με το πρώτο θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε σε υπάλληλο του Δημοτικού Καταστήματος της Νέας Μάκρης, από το πρωί όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου υποβάλλονται σε rapid tests σε δυο διαγνωστικά κέντρα της περιοχής και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι όλοι αρνητικοί.
Προχωρήσαμε σε απολύμανση του κτιρίου και συνεχίζουμε να τηρούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής οπως και στο κέντρο Υγείας παρόλο που δεν είναι υποχρέωση του Δήμου.
Συνιστούμε στους δημότες μας για ακόμη μια φορά, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να μην επηρεάζονται από τις φημολογίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, καθώς οποιαδήποτε αναφορά στον Δήμο μας σχετικά με τα κρούσματα δεν βασίζεται στην πραγματικότητα.
Λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία της Παρασκευής θα ανακοινώσουμε με Δελτίο Τύπου μέσα στην ημέρα.
Μένουμε Σπίτι Μένουμε Ασφαλείς».