Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά – Προβαλίνθου: Τσικνοπέμπτη με κρέατα από το κρεοπωλείο «Αφοί Τσίρκα»

pyrosvestiko-soma-ethelonton-n-voutza-provalinthou-tsiknopempti-me-kreata-apo-to-kreopoleio-afoi-tsirka
Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά – Προβαλίνθου εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς το κρεοπωλείο «Αφοί Τσίρκα» που εδρεύει στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης και ιδιαιτέρως προς τον ιδιοκτήτη Κώστα Τσίρκα καθώς δώρισε κρέατα στο σώμα, λόγω της αυριανής ημέρας.


Φυσικά όπως και θα δείτε παρακάτω στην ανάρτηση του σωματείου, επισημαίνεται με ακρίβεια, ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάποιου είδους συνάθροιση στις εγκαταστάσεις του ΠΥ.Σ.ΕΘ. 

Η ανταμοιβή και η υποστήριξη στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε προσδίδουν το σωστό παράδειγμα στην πολιτεία θυμίζοντας ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη πάντοτε εισάγουν στη κοινωνία ένα θετικό μήνυμα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μικρή πόλη, που όμως είναι πολλοί εκείνοι, οι οποίοι συμμετέχουν στον δύσκολο αγώνα της καθημερινότητας και συνεργάζονται για το καλό του τόπου.

 
Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αναφέρθηκαν από τους εθελοντές πυροσβέστες:
 
«Το ΠΥ.Σ.ΕΘ. ευχαριστεί θερμά το κρεοπωλείο Αφοί Τσίρκα στην Αγία Μαρίνα και συγκεκριμένα τον κ. Κώστα Τσίρκα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαραθώνα για την χορηγία κρέατος εν όψη της Τσικνοπέμπτης.
Σεβόμενοι απόλυτα τα πρωτόκολλα COVID-19 εννοείται πως δεν θα γίνει καμία συνάθροιση στις εγκαταστάσεις του ΠΥ.Σ.ΕΘ. και με γνώμονα ότι είμαστε μια πολυμελής οικογένεια, το φαγητό διανεμήθηκε στις οικογένειες 26 ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μας. Σκοπός είναι νοερά να βρισκόμαστε μαζί και ο μεζές του φαγητού έστω και από απόσταση να μας δίνει κουράγιο».