Δήμος Μαραθώνος – Στέφανος Θεοδωρίδης: «Η Νέα Μάκρη έχει πάρα πολλά κρούσματα κορονοϊού»

dimos-marathonos-stefanos-theodoridis-i-nea-makri-exei-para-polla-kroysmata-koronoioy

Τις τελευταίες μέρες στο Δήμο Μαραθώνος υπάρχει μία έντονη αμφισβήτηση περί του αριθμού των κρουσμάτων αλλά και για το αν έχουν ληφθεί από τη Δημοτική Αρχή οι σωστές αποφάσεις – ενέργειες.


Παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας επιβεβαιώνει σε πρόσφατη δήλωση του ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και ότι έχει προβεί σε όλες όσες ενέργειες απαιτούνται και παρά το γεγονός ότι στον χθεσινό έλεγχο μέσω Rapid Test, βρέθηκε μόνο 1 θετικό κρούσμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι διαδίδουν ότι τα κρούσματα είναι πολλά περισσότερα από αυτά που εμφανίζονται καθημερινά και ότι δεν υπάρχει ειλικρινής ενημέρωση προς τους πολίτες. 

Σάλο έχει προκαλέσει μία ακόμη δήλωση, αυτή τη φορά από τον Δημοτικό Σύμβουλο Στέφανο Θεοδωρίδη, ο οποίος επισημαίνει:

«Φίλες και φίλοι της Νέας Μάκρης, αισθάνομαι την ανάγκη αλλά πρωτίστως και την υποχρέωση ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και ως πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας να σας ενημερώσω ότι η Νέα Μάκρη έχει πάρα πολλά κρούσματα κορονοιού. Φορέστε αν είναι δυνατόν διπλές μάσκες όπως λένε οι γιατροί για μεγαλύτερη προστασία. Ειδικά παρακαλώ την νεολαία να σκεφτεί με σωφροσύνη ότι κινδυνεύουν οι ίδιοι αλλά πολύ περισσότερο οι γονείς τους, που πιθανόν να έχουν και κάποιο υποκείμενο νόσημα. Κάντε υπομονή ώσπου να εμβολιαστούμε. Με πολλή αγάπη»

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, τέτοιου τύπου δηλώσεις αφενός αφυπνίζουν τους πολίτες ώστε να είναι ακόμη πιο προσεχτικοί, αφετέρου προσδίδουν μία μεγαλύτερη μορφή ανασφάλειας ως προς την εγκυρότητα της ενημέρωσης από τους αρμόδιους