Δείτε πως η Doris Hageneder εξερευνά μονοπάτια «ελπίδας», μαζεύοντας τα σκουπίδια που πέταξαν άλλοι στα δάση… (Βίντεο)

deite-pos-i-doris-hageneder-ekserevnei-monopatia-elpidas-mazeyontas-ta-skoupidia-pou-petaksan-alloi-sta-dasi

Η Doris Hagender γνωστή για το φιλοζωική της δράση στη περιοχή του Δήμου Μαραθώνος καθώς και για την αγάπη της προς τη φύση και  προς οποιοδήποτε δημιούργημα αυτής, δίνει για μία ακόμη φορά το καλό παράδειγμα σε όσους όλους θέλουν να έχουν τη συνείδησή τους καθαρή και να γίνουν σύμμαχοι ενάντια σε απαράδεκτες συμπεριφορές που βλάπτουν το περιβάλλον και γενικότερα τη φύση.


Μέσω του ζήλου και της αφοσίωσής της προς οτιδήποτε σχετίζεται με το μεγαλείο της φύσης, εμπνεύστηκε την ιδέα για μία εκστρατεία που αφορά «τους φίλους του δάσους», με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου οι οποίοι ακολουθώντας μερικά πολύ απλά βήματα, θα μπορούσαν να χαρίσουν ένα καλύτερο αύριο στους ίδιους αλλά και στα παιδιά τους.

Εάν παρακολουθήσετε τη Doris Hageneder θα βρεθείτε έκπληκτοι με τον τρόπο που προσεγγίζει κάθε τι ζωντανό, κάθε τι φυσικό και αλλά και για πώς μάχεται καθημερινά να προστατέψει τα δώρα της φύσης.

Συναπαρστική και με έξυπνες ιδέες, δίνει κατά καιρούς λύσεις σε χρόνια προβλήματα υγείας – πάντοτε με φυσικούς τρόπους τους οποίους υποστηρίζει βάσει εμπειρίας και βάσει ολοκληρωμένων σπουδών που σχετίζονται ακόμη και με τη διατροφή και «τη βγάζουν ασπροπρόσωπη» καθημερινά! 

Αναδεικνύοντας λύσεις σε χρόνια περιβαλλοντικά προβλήματα, μοιράζει ιδέες και τρόπους που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν σε όλους μας, μία καλύτερη ζωή.

Μπορείτε να συμμετέχετε στη νέα της ομάδα στο Facebook:

Οι φίλοι ? και οι “φίλοι” ? του δάσους και της παραλίας 

και επίσης μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook ως Doris Hageneder! 

 

Χαρακτηριστική η δήλωσή της, σε ένα από τα πρώτα βίντεο – καθαριότητας που δημοσίευσε:

«Αντί το μάτι μου να πηγαίνει στην ομορφιά του μονοπατιού, πάει σε όλα αυτά τα σκουπίδια! 

Σήμερα αντί να κάνω τη κλασική βόλτα μου, έχω ήδη ετοιμαστεί και φοράω τα πλαστικά γάντια μου – όχι γάντια μίας χρήσεως για να μη δημιουργηθούν κι άλλα σκουπίδια – και είμαι έτοιμη να καθαρίσω το μονοπάτι»!

 

Μπείτε στην ομάδα της και καλές εξερευνήσεις!