Ρούλα Κορομηλά: «Δεν υπήρξα ποτέ μόνη χωρίς σύντροφο»

royla-koromila-den-ypirksa-pote-moni-xoris-syntrofo

«Αλλά δεν δημοσιοποιώ τις προσωπικές μου σχέσεις» διευκρίνισε η δημοφιλής παρουσιάστρια

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Ρούλα Κορομηλά μετά την επανεμφάνισή της στην τηλεόραση στο πρωτοχρονιάτικο «Σπίτι με το Mega».


«Έχω περάσει γιορτές μόνη. Δεν ήμουν ποτέ μόνη αλλά δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που θα προβάλλω την προσωπική μου σχέση. Θεωρώ ότι η προσωπική σχέση πρέπει να κλείνεται μέσα στο σπίτι του καθενός. Δεν έχει σημασία αν ανήκω στον χώρο της δημοσιότητας, αλλά κάποια πράγματα θέλω να τα κρατάω για μένα. Άρα δεν υπήρξα μόνη ποτέ χωρίς σύντροφο, αλλά δεν δημοσιοποιώ τις προσωπικές μου σχέσεις» ανέφερε η ίδια.

«Έχει θέματα η τηλεόραση του 2020. Εύχομαι στην τηλεόραση του 2021 να ανοίξουν οι ορίζοντες και να δούμε περισσότερα πράγματα της εποχής μας, διαφορετικά. Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα και ποιότητα» σχολίασε σχετικά.

Ενώ αναφορικά με την ενδεχόμενη τηλεοπτική επιστροφή της, είπε: «Εάν υπάρξει κάτι που έχει βάση, θα βγω μόνη μου και θα το ανακοινώσω. Συνήθως σε όλα αυτά που ακούγονται, λέγονται και γράφονται προς εντυπωσιασμό, κλείνω τα αυτιά μου. Δεν είναι δουλειά μου να ακούω τις σειρήνες γύρω γύρω τι λένε για εμένα. Αν υπάρξει μια πρόταση σημαντική, που θα με οδηγήσει στο να κάνω ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγω και να το πω»

 

κατέληξε η Ρούλα Κορομηλά.