Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας Βασίλης Μπουζιώτης

efyge-apo-tin-zoi-o-agapimenos-mas-vasilis-bouziotis

Απέραντη θλίψη στον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο σκορπάει η είδηση του θανάτου του αγαπημένου φίλου, συνάδελφου, και σπουδαίου πραγματικά δημοσιογράφου του πολιτιστικού ρεπορτάζ, Βασίλη Μπουζιώτη.


 Ο Βασίλης Μπουζιώτης, πέρα από έγκριτος δημοσιογράφος, ήταν αγαπητός σε ΌΛΟ το κόσμο του Πολιτισμού, με θεατρικούς παραγωγούς, ηθοποιούς, κανάλια και συναδέλφους να τον αγαπούν ανιδιοτελώς. Όλοι είχαν και έχουν ένα καλό λόγο για τον Βασίλη μας, που υπήρξε ο ΠΙΟ θερμός υποστηρικτής του Θεάτρου. Ένας άνθρωπος που ζούσε από και για το Θέατρο.

Ο Βασίλης Μπουζιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Ήταν μεγάλος Θεατρομανής από κούνια και έτρεχε από τα παιδικά της Καλογεροπούλου μέχρι την Επίδαυρο, μια διαδρομή που δεν σταμάτησε να κάνει ποτέ στο πέρασμα του χρόνου μέχρι και το τέλος. Σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο και τον… κέρδισε η πρώτη. Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη «Real News» και φυσικά τον λατρέψαμε μέσα από την Απαγορευμένη Ατζέντα του στο enikos.gr.

youfly.com