Ένα παραμύθι – έκπληξη από τον γνωστό δημοσιογράφο Αργύρη Κωστάκη!

ena-paramythi-ekpliksi-apo-ton-gnosto-dimosiografo-argyri-kostaki

Το πρώτο του παραμύθι με τίτλο ”Το βότσαλο Πομ Κορ σώζει την Ατλαντίδα”, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στα βιβλιοπωλεία  ( τα έσοδα θα διατεθούν για ανθρωπιστικό σκοπό), αφηγήθηκε ο δημοσιογράφος Αργύρης Κωστάκης  στα παιδιά που συμμετέχουν στο καλοκαιρινό camp του Eργαστηρίου Δημιουργικών Δραστηριοτήτων Laf Lab στη Ραφήνα.


Μετά το τέλος ο αφηγητής δέχτηκε ”καταιγίδα” ερωτήσεων από τα παιδιά, που για άλλη μια φορά απέδειξαν το μεγαλείο της αγνοτητάς τους. ”Ελπίζω να το απόλαυσαν και τα ευχαριστώ για την ανεκτίμητη αγάπη τους, όπως και για την ευγενική πρόσκλησή σου” δήλωσε ο Αργύρης Κωστάκης στον δημιουργό του Laf Lab Δημήτρη, Γκερδιδάνη.

O γνωστός δημοσιογράφος και επί χρονια συνεργάτης του Free Press Περιοδικού SoWhat? έχει γράψει ένα «ιδιαίτερο παραμύθι» το οποίο μεταδίδει ηχηρά μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από το παραμύθι «Το βότσαλο Πομ Κορ σώζει την Ατλαντίδα» το οποίο και είχε δημοσιευτεί σε ένα από τα τεύχη μας, γεγονός για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. 

«Το βότσαλο ήταν ολομόναχο σε αυτή την αποστολή. Όταν έφτασε κοντά στο γυάλινο κτίριο, πήρε μια βαθιά ανάσα. Φόρεσε τα ακουστικά επικοινωνίας με τον βασιλιά του που θα τον οδηγούσε και τότε το περίμενε μία έκπληξη. Ο Ούνγκας του είπε ότι σε πέντε μέτρα δεξιά θα τον περιμένει ένα άλλο βότσαλο.  Ήταν ο σύνδεσμος με την Ατλαντίδα. Ένα μαύρο βότσαλο με το κωδικό όνομα Ράτζι. Ο κατάσκοπος της Ατλαντίδας στη Γη.
Πράγματι. Μόλις συναντήθηκαν είπαν καλημέρα ψιθυριστά για να μην ακούσει ο φρουρός. ”Χρειάζεται πολύ προσοχή. Θα έχουμε μόνο μία ευκαιρία να πάρουμε τον χάρτη” είπε ο Ράτζι και το Πομ Κορ τον καθησύχασε.»

Καλοτάξιδο!