Βρείτε τον φονιά ζώων στο Ζούμπερι – Δίνεται αμοιβή σε όποιον τον αποκαλύψει

vreite-ton-fonia-zoon-sto-zoymperi-dinetai-amoivi-se-opoion-ton-apokalypsei

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο ανθρωποειδές στη περιοχή του Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνος, σκοτώνει ανυπεράσπιστα αδέσποτα ζώα


Τις τελευταίες μέρες τοποθετεί φόλες σε συγκεκριμένη περιοχή σκορπίζοντας τον θάνατο σε δεκάδες γάτες και σκύλους. 

Κάτοικος της περιοχής καταγγέλει: 

«Στην οδό Μαρούγκα στο Ζούμπερι, καθημερινά το τελευταίο 15νθήμερο μαζεύουμε νεκρά ζώα. Πρόκειται ξεκάθαρα για έναν φονιά που συνεχίζει ακάθεκτος εδώ και πολλά χρόνια εκπληρώνοντας τις άρρωστες επιθυμίες του κατ’αυτόν τον τρόπο. Πριν λίγες μέρες στην οδό Λόφου μαζέψαμε τρεις νεκρές γάτες από το ίδιο σημείο. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή τη φρίκη. Αυτή τη φορά δε θα περάσει. Ο άνθρωπος αυτός ανά πάσα στιγμή αφού δε διστάζει να θανατώνει ζώα, ενδεχομένως να επιχειρήσει να κάνει κακό σε κατοίκους.»

Απευθύνουμε έκκληση να δημοσιεύσετε το παρόν, το οποίο θα προωθηθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να παρέμβει ακόμη και εισαγγελέας.

Καλούνται οι κάτοικοι που διαθέτουν στοιχεία είτε και αποδείξεις με κάμερες από τις οικίες τους, να παρέμβουν άμεσα και να ενημερώσουν:

1) Το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης το οποίο στο 22940 69400 ή

2) Το φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα στο e-mail info@filozoikimarathona.gr ή

3) Τον Δήμο Μαραθώνος στο 22943 20500 ή

4) Το περιοδικό SoWhat? στο e-mail:  sowhat@melisani.gr 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, όποιος δώσει επαρκείς πληροφορίες για τον εγκληματία και αποδειχθεί η ενοχή του έμπρακτα, θα λάβει αμοιβή.