Δεσμεύσεις του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα για το 4ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης

desmeyseis-tou-dimarxou-marathonos-stergiou-tsirka-gia-to-4o-nipiagogeio-neas-makris

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, στο 4ο Νηπιαγωγείο της Νέας Μάκρης (Αγ.Ανδρέα) στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ευάγγελος Σωτηρίου καθώς και η προϊσταμένη του σχολείου κα. Κωτούλα, με σκοπό την έκθεση σοβαρών ελλείψεων που υπάρχουν στον χώρο του καθώς και την ενδεχόμενη υλοποίηση αλλά και επιτάχυνση σημαντικών έργων, τα οποία θα διευκολύνουν μαθητές και εκπαιδευτικούς.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας δεσμεύτηκε ότι μετά τα Χριστούγεννα θα αποκατασταθεί ένα μέρος της αυλής του σχολείου ώστε να παραδοθεί στα παιδιά καθώς δόθηκε προτεραιότητα αφού πρόκειται για ένα άκρως ακατάλληλο χώρο , ενώ ταυτόχρονα υπήρξε η ενημέρωση ότι το υπόλοιπο τμήμα της αυλής, θα αποκατασταθεί εντός του 2022. 

Επίσης, σημαντική προτεραιότητα κρίνεται το θέμα του εξοπλισμού με εκπαιδευτικό υλικό εντός και εκτός του σχολικού κτιρίου και μάλιστα ήδη έχει δοθεί ένα χρηματικό ποσό το οποίο τις επόμενες ημέρες θα χρησιμοποιηθεί ώστε να παραδοθούν στο σχολείο απαραίτητα έπιπλα οργάνωσης, παιχνίδια, διάφορα υλικά δραστηριοτήτων κλπ. 

Όπως ανέφερε σε ενημέρωσή της η προϊσταμένη του σχολείου:

«Θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο μέχρι να υλοποιηθούν όλες μας οι ”απαιτήσεις”. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας μέχρι να μην υπάρχει καμία έλλειψη και το 4ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης και να είναι ένα πραγματικό στολίδι της περιοχής».

 

Η πιο πικρή αλήθεια…

Ειπώθηκε από εκπαιδευτικό του σχολείου, η οποία ανέφερε: 

«Αυτό το σχολείο είναι ένας παράδεισος, δίπλα στη θάλασσα, μέσα στο δάσος. Πώς είναι δυνατόν να βρίσκεται εντός της Αττικής και να έχει τέτοιου είδους ελλείψεις;»

Γονείς και εκπαιδευτικοί αναμένουν όχι μόνο λόγια αλλά και έργα, καθώς πρόκειται για τον χώρο που στεγάζονται για πολλές ώρες τα «μικρά τους θαύματα», στα οποία αξίζει το καλύτερο.