Ζούμπερι: «Ελπίδα» μετά από δεκαετίες χάρη στη Δημοτική Αρχή του Στέργιου Τσίρκα

zoymperi-elpida-meta-apo-dekaeties-xari-sti-dimotiki-arxi-tou-stergiou-tsirka

Έπειτα από αμέτρητα έτη στο Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνος, φαίνεται να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και υποστήριξη από τον Δήμο καθώς πρόσφατα ασφαλοστρώθηκε η οδός Χαρ. Τρικούπη που ενώνεται με την οδό Αύρας. Οι δύο δρόμοι οι οποίοι είναι από τους πιο κεντρικούς του οικισμού εδώ και χρόνια έχουν μείνει στο έλεος του Θεού, καθώς οι λακούβες και οι πέτρες μέχρι πρόσφατα, αποτελούσαν ανυπέρβλητο εμπόδιο κυκλοφορίας όχι μόνο για  τα οχήματα αλλά και και για τους πεζούς. 

Πριν λίγες ημέρες, συνεργείο του Δήμου Μαραθώνα ολοκλήρωσε το έργο αποκαθιστώντας μέρος του οδοστρώματος, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. 

 

 

Ο ΤΡΌΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ DELIVERY

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι οδηγοί αυτοκινήτων περνούσαν από τον συγκεκριμένο δρόμο και σχεδόν ”έσπαγαν” τα οχήματά τους. Αμέτρητα περιστατικά επίσης, είχαν αναφερθεί από κατοίκους για μικροατυχήματα τα οποία ξεκάθαρα λόγω καλοτυχίας δεν είχαν μοιραία κατάληξη για τους οδηγούς – delivery οι οποίοι σε συνδυασμό με την έλλειψη φωτισμού, έπεφταν ανυποψίαστοι στις λακούβες με τα μηχανάκια τους!

 

Τέλος αξίζει να αναφερθεί, πως αποκαταστάθηκαν αρκετά προβληματικά σημεία και γειτονικών οδών.

Συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή. Ευχόμαστε το εγκαταλελειμμένο Ζούμπερι, που προ-πενταετίας είχε μείνει ακόμη και χωρίς νερό τις ημέρες των Χριστουγέννων, να δεχτεί την επιπλέον φροντίδα και επιμέλεια, όπως επιβάλλεται.