Η λαμπερή Νατάσα Μεγαγιάννη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της!

i-lamperi-natasa-megagianni-pantreytike-ton-eklekto-tis-kardias-tis

Ένας παραμυθένιος γάμος!

Η κόρη της γνωστής οικογένειας Μεγαγιάννη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, Χάρη Στυπαγγίδη! Το ζεύγος πιο λαμπερό από ποτέ, έδωσε το πιο σημαντικό ραντεβού του χτες το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα Νέας Μάκρης, δίπλα στη θάλασσα. Ακολούθησε γαμήλιο Party σε γνωστό γειτονικό κέντρο εκδηλώσεων.

Η Νατάσα μας, ήταν η πιο λαμπερή νύφη και φόρεσε το πιο φωτεινό της χαμόγελο σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της! Ο Χάρης της, συγκινημένος και πιο ερωτευμένος από ποτέ, την περίμενε με αγωνία! Ο Βασίλης Μεγαγιάννης ο πατέρας της, καθώς και η μητέρα της Άντα Μεγαγιάννη έδωσαν την ευχή τους στο ζεύγος και από χτες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Το ζευγάρι πάντρεψαν οι αγαπημένοι αδελφικοί φίλοι του Χάρη και της Νατάσας, Θάνος Σεμιτέκολος και Δόμνα Κυριακού.

Εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν το παρόν και φυσικά ανάμεσα σε αυτούς, ήταν ο νέος Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας.

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στο SoWhat? Αυγούστου 2019 που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στην Ανατολική Αττική!

Το περιοδικό SoWhat? εύχεται στο νιόπαντρο ζευγάρι, μία ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα και γεμάτη αγάπη! Να ζήσετε και καλούς απογόνους!