Η σκοτεινή ιστορία πίσω από τη μονοκατοικία στο Ζούμπερι

i-skoteini-istoria-piso-apo-ti-monokatoikia-sto-zoymperi

Σε θρίλερ εξελίσσεται το κλίμα στο Ζούμπερι, καθώς  το πρόσφατο δημοσίευμα του SoWhat.gr με το «στοιχειωμένο σπίτι» έγινε αφορμή να επανέλθουν μνήμες από το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο τη δεκαετία του  ’80, σε μία μονοκατοικία μερικά μέτρα πιο δίπλα από το σπίτι του δημοσιεύματος. Οι γύρω κάτοικοι μας υπέδειξαν το σημείο και έπειτα από επιβεβαιωμένες μαρτυρίες διαπιστώθηκε ότι ένα ακόμη σπίτι στο Ζούμπερι φαίνεται να έχει ανατριχιαστική ιστορία, την οποία και σας αποκαλύπτουμε παρακάτω.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία μονοκατοικία η οποία εκείνο το χειμώνα φιλοξενούσε ένα ζευγάρι. Ο άντρας ήταν στρατιωτικός και μάλιστα είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα το θύμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν εκείνος χρειάστηκε να ταξιδέψει για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της δουλειάς του, αποφάσισε να «αναθέσει» την προστασία της αρραβωνιαστικιάς του σε έναν καλό του φίλο, με τον οποίο μάλιστα φαίνεται να είχε συγγενική σχέση.  Κατά την επιστροφή του, γειτονικά πρόσωπα του ψιθύρισαν ότι η αρραβωνιαστικιά του είχε αναπτύξει σχέση με τον εν λόγω κύριο και τότε ο θύτης τον κάλεσε στο ίδιο σπίτι να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να επιβεβαιώσει την πληροφορία ή να εξετάσει εάν πρόκειται για παρεξήγηση. Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, η συζήτηση έλαβε χώρα στο υπόγειο του σπιτιού, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα και καθώς όπως προαναφέρθηκε ήταν χειμώνας, δεν υπήρχαν κάτοικοι σε κοντινή απόσταση ώστε να τους σταματήσει κάποιος. Δυστυχώς ο καβγάς πήρε αβάσταχτες διαστάσεις με αποτέλεσμα ο άντρας με το υπηρεσιακό του όπλο να απειλείσει τον φίλο του. Όπως όλα έδειξαν, κατά πάσα πιθανότητα το όπλο εκπυσοκρότησε και πλήγωσε θανάσιμα την κοπέλα.

Οι φήμες λένε ότι η γιαγιά της, επισκεπτόταν τα βράδια το συγκεκριμένο σπίτι, ρίχνοντας κατάρες στον θύτη και στους οικείους του. Ίσως και αυτός να ήταν ο λόγος ο οποίος οδήγησε την οικογένειά του,  σε πολλαπλές κακοτυχίες. Μέχρι και σήμερα, το σπίτι δεν έχει βρει τον μόνιμο ιδιοκτήτη του, καθώς τα τελευταία έτη συνεχώς πωλείται και αλλάζει χέρια. Σήμερα, απλά είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση και παραμένει ένα έρημο κλειστό σπίτι με μοναδικό κάτοικο μία ονειροπαγίδα που αιωρείται στον κήπο του προσπαθώντας να διώξει τις κακές αναμνήσεις… ή μήπως όχι;