Η McLaren αποκάλυψε πώς οραματίζεται την F1 στο μέλλον

i-mclaren-apokalypse-pos-tha-einai-i-f1-sto-mellon

Συνοδηγοί τεχνητής νοημοσύνης για τους οδηγούς F1 του 2050;

Με το όνομα Future Grand Prix, η έννοια έχει αναπτυχθεί από την McLaren Applied Technologies και περιλαμβάνει μια ματιά στο πώς τα αυτοκίνητα, τα κομμάτια και οι οδηγοί θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε τρεις δεκαετίες καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να προχωράει.

Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, με κωδική ονομασία MCLExtreme, θα φτάνει ταχύτητες 500 χλμ. / Ώρα, διαθέτει ενεργή αεροδυναμική και έχει βοηθό πιλότο  για τους οδηγούς.

Στη McLaren δεν μένουμε ποτέ στάσιμοι. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να καινοτομήσουμε και να βρούμε τη λύση για το αύριο σήμερα “, δήλωσε ο Rodi Basso, διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της McLaren Applied Technologies.

“Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει ιδέες για το πώς θα μπορούσε να φανεί και να λειτουργήσει ένα αυτοκίνητο της Formula 1. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος έχει δώσει λεπτομερή σκέψη και διορατικότητα σε ένα βιώσιμο όραμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο μέλλον.

 “Αυτό είναι ένα εξαιρετικά συναρπαστικό και δημιουργικό όραμα, το οποίο περιλαμβάνει τις απόψεις οπαδών, φοιτητών, οδηγών της McLaren και της ταλαντούχας ομάδας  στην McLaren Applied Technologies.