Θανάσης Ευθυμιάδης – «Μόνο μια φορά με έχουν δει τα παιδιά μου στο θέατρο»

thanasis-efthymiadis-mono-mia-fora-me-exoun-dei-ta-paidia-mou-sto-theatro

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, στην Κατερίνα Καραβάτου για την εκπομπή «Τι λες τώρα».


Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης περιγράφει ένα τυπικό 24ωρο της ζωής του, το οποίο περιλαμβάνει γυμναστική, περιορισμένο αριθμό γευμάτων και πνευματική άσκηση. Ξεκαθαρίζει, ότι πλέον έχει βγάλει από τη ζωή του, πράγματα που κάνει κανείς από υποχρέωση και τυπικότητα καθώς πλέον δεν τον γεμίζουν.

Όπως χαρακτηριστικά, λέει θέλει να είναι αληθινός και να έχει έναν ήρεμο τρόπο ζωής. «Δεν επιβάλλω στα παιδιά μου, τον τρόπο ζωής μου, καθώς σέβομαι τις επιλογές τους» αναφέρει χαρακτηριστικά, καθώς επιθυμεί να έχει μια όσο το δυνατόν καλύτερη σχέση με την οικογένειά του.

Εν μέσω λοκ ντάουν επέλεξε να ανοίξει ένα λογαριασμό στο Instagram και ξεκίνησε να γράφει το αυτοβιογραφικό του βιβλίο. Χαρακτηρίζει το Instagram, ως πλατφόρμα που κυριαρχεί ένας πόλεμος ομορφιάς. Το βιβλίο του «Μια όμορφη μέρα» κυκλοφόρησε και σε αυτό μπορεί κάποιος να βρει διάφορες ιστορίες από τη ζωή του, όπως εκείνη που μιλάει για το μεγάλο χωρισμό που έζησε και έκανε 8 χρόνια να τον ξεπεράσει, αλλά και το πώς αυτός τον βοήθησε ώστε να εκτιμήσει την μετέπειτα γνωριμία με τη γυναίκα του.

 

in.gr