Κάτοικος Ν. Βουτζά: «Ανύπαρκτος φωτισμός στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας – Πικερμίου»

katoikos-n-voutza-anyparktos-fotismos-sto-kentro-ygeias-rafinas-pikermiou

Αναγνώστης και φίλος του περιοδικού SoWhat?, μας ενημέρωσε μέσω σύντομου e-mail, για τα παρακάτω:


Κάτοικος Ν.Βουτζά

«Χθες αργά το απόγευμα μετέφερα συγγενικό μου πρόσωπο, ως έκτακτο περιστατικό στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας – Πικερμίου. Κατά την είσοδό μου εντός του κτιρίου άκουσα έντονα τις διαμαρτυρίες πολιτών οι οποίοι βρίσκονταν σε μία τεράστια ουρά, στριμωγμένοι σε έναν μικρό διάδρομο για να εμβολιαστούν. Εκτός αυτού, αγανακτισμένοι πολίτες απορούσαν γιατί υπήρχε μόνο ένα άτομο που εμβολίαζε.

Λίγο μετά και καθώς περίμενα σε άλλη άλλο σημείο, παρατήρησα ότι ολοκληρώνοντας τον εμβολιασμό τους, έπρεπε να εξέλθουν  από το ίδιο σημείο και να έρθουν ξανά  σχεδόν σε απόσταση αναπνοής με όλους τους υπόλοιπους που περίμεναν να έρθει η σειρά τους. Ένα πράγμα σαν: «Φεύγοντας παίρνετε και δώρο κορωνοϊό, θέλετε δε θέλετε»

 

Το τελευταίο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι σε ολόκληρο πάρκινγκ νοσοκομείου, δεν υπήρχε φωτισμός!  Το ψιλόβροχο έκανε ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση. Απαράδεκτο για μία υποδομή όπως αυτή, που καθημερινά επισκέπτονται τόσοι κάτοικοι της Ανατολικής Ατιτικής ακόμη και απογευματινές ώρες. 

Τέλος, θα ήθελα να διαχωρίσω από όλα αυτά που προανέφερα, το γεγονός ότι ολόκληρο το προσωπικό – από τον φύλακα έως και τους γιατρούς –  ήταν ευγενείς και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. »