Και δεύτερο μετάλλιο για τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας – Πικερμίου

kai-deytero-metallio-gia-ton-palaistiko-syllogo-rafinas-pikermiou
Δεύτερη επιτυχία μέσα σε λίγες μέρες, για τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας – Πικερμίου καθώς στο Πρωτάθλημα Κορασίδων τα κορίτσια κατόρθωσαν για μία ακόμη φορά να εξασφαλίσουν δεύτερο χάλκινο μετάλλιο


Η γνωστή σε όλους μας Φανή Ψαθά,  Ολυμπιονίκης και Παγκοσμιονίκης στην Ελευθέρα Πάλη καθώς και Προπονήτρια στον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου, γεμάτη υπερηφάνεια και χαρά αναφέρει: 


«Και δεύτερο Χάλκινο μετάλλιο για τη Ραφήνα μας από τον Παλαιστικο Ραφήνας Πικερμίου μετά την επιτυχία στην Αισθητική Ομαδική Γυμναστική ήρθε και το μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Κορασίδων στο ανσάμπλ στεφανιών!
Χίλια μπράβο στα κορίτσια μας: Αλεξανδροπούλου Ζωή, Κανελλοπούλου Αλικη, Καράντζαλου Ευγενία, Κουτάκη Δήμητρα, Σκαφίδα Μαρία!
Χίλια μπράβο στην προπονήτρια μας κα Αγγελική Μάρκου Aγγελική Μάρκου και πολλές ευχαριστίες για την πολύτιμη βοήθεια στην κα Μαριάνθη Ζαφειρίου Μαριάνθη Ζαφειρίου.
Το Δ.Σ. και οι προπονητές θέλουν να ευχαριστήσουν και τους γονείς των αθλητών που στάθηκαν κοντά στα παιδιά και στο σύλλογο όλες τις δύσκολες αλλά και εύκολες στιγμές!
Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό των επιτυχιών PRO KROB Τζένη Κρόμπα»