«Κλουβί Εγκατάλειψης» το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ζούμπερι – Εκκλήσεις για άμεση αποκατάσταση

klouvi-egkataleipsis-to-parko-kykloforiakis-agogis-sto-zoymperi-ekkliseis-gia-amesi-apokatastasi

«Βάνδαλοι» φαίνεται πως για μία ακόμη φορά έσπειραν τη καταστροφή, αυτή τη φορά στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στο Ζούμπερι


Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες, δεν δίστασαν να σπάσουν την τσουλήθρα και να καταστρέψουν ακόμη και τις στιβαρές κούνιες αφήνοντας πίσω τους διακοσμητικές και κρεμάμενες τις αλυσίδες που πιθανώς μπορούν να προκαλέσουν ανυπολόγιστες σωματικές βλάβες στα μικρά παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότις εντός του πάρκου βρίσκονται εκτεθειμένες καλωδιώσεις με τον κίνδυνο να ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή.

Σε συνδυασμό με τη φθορά των τελευταίων ετών, το άλλοτε «στολίδι» που κοσμούσε τη πλατεία στο Ζούμπερι σήμερα παραπέμπει σε «κλουβί εγκατάλειψης» για ριψοκίνδυνες βόλτες και για «κυκλοφοριακή αγωγή» που χρήζει αστυνόμευσης και κυρίως επόπτη γιατρού πρώτων βοηθειών.

Βόλτες που δύναται να καταλήξουν μοιραίες καθώς όπως φαίνεται οι ζημιές που έχει υποστεί το πάρκο στο σύνολό του, το καθιστά επικίνδυνο και αποκρουστικό για μικρούς και μεγάλους.

Κάτοικοι και επισκέπτες του πάρκου καλούν τη Δημοτική Αρχή να λάβει άμεσα τα προβλεπόμενα μέτρα αποκατάστασης ώστε να επανατοποθετηθούν οι μπάρες ασφαλείας στις καρδιές πρωτίστως των γονέων και ταυτόχρονα να επανέλθουν τα ξέγνοιαστα χαμόγελα των «μικρών πρωταγωνιστών» μιας και αναμφισβήτητα πρόκειται για τη δική τους «ιδιοκτησία».

Αναμένουμε και είμαστε αισιόδοξοι για την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα

*Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο δημοσίευμα έχουν ληφθεί από κατοίκους που προέβησαν σε διαμαρτυρία μέσω των κοινωνικών μέσων