Κόμπι Μπράιαντ: Σε τραγική κατάσταση η σύζυγος του! ” Παλεύει να είναι δυνατή αλλά δεν μπορεί να πει λέξη χωρίς να κλάψει”

kompi-braiant-se-tragiki-katastasi-i-syzygos-tou-paleyei-na-einai-dynati-alla-den-borei-na-pei-leksi-xoris-na-klapsei

Σε τραγική κατάσταση είναι η σύζυγος του ηθοποιού Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα καθώς “παλεύει να είναι δυνατή αλλά δεν μπορεί να πει λέξη χωρίς να κλάψει”.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο εδώ και 19 χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, εκ των οποίων και την 13χρονη Μπριάνα που σκοτώθηκε μαζί του. Ακόμα κι αν η 37χρονη Βανέσα προσπαθεί να σταθεί δυνατή για τις άλλες τρεις κόρες τους, αυτό μοιάζει ακατόρθωτο για εκείνη.

«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και τραγική στιγμή για τη Βανέσα και όλη την οικογένεια», είπε πρόσωπο κοντά στην οικογένεια στο People. «Η Βανέσα είναι διαλυμένη» είπε άλλη πηγή.

«Δεν μπορεί να τελειώσει μια φράση χωρίς να κλάψει. Ωστόσο, παλεύει πολύ σκληρά για να είναι δυνατή για τα άλλα κορίτσια. Τώρα πρέπει να είναι δυνατή» λένε από το οικείο της περιβάλλον.

Η σύζυγος μετά τον ξαφνικό χαμό του Κόμπι και της κόρης τους, έκανε ιδιωτικούς όλους τους λογαριασμούς της στα social media.