Νέα Μάκρη: Ο Πολυχρόνης Λάγγης κάνει έκκληση – «Σας παρακαλούμε βοηθήστε τον σύλλογό μας»

nea-makri-o-polyxronis-laggis-kanei-ekklisi-sas-parakoloyme-voithiste-ton-syllogo-mas
Ο αγαπητός κάτοικος Νέας Μάκρης Πολυχρόνης Λάγγης, ιδιαίτερα γνωστός για την προσφορά του στα καλλιτεχνικά δρώμενα και γενικότερα στα πολιτιστικά της περιοχής, κάνει έκκληση για βοήθεια καθώς ο ίδιος δεν τα παρατάει ούτε εν καιρώ πανδημίας:


«Όμορφε κόσμε .. για λίγες οι μέρες ακόμα η έκθεση μας με τους πινακες εκμαγείων θα βρίσκεται ανοικτή !!!
Σας παρακαλουμε βοηθήστε τον σύλλογο μας συνεισφέροντας και εσείς για να μπορέσει να συνεχίσει να μοιράζει χαρά και γέλιο όπως το έκανε εδω και 18 ολόκληρα χρόνια !!
Ειναι πολλοί λυπηρό 23000 άτομα να έχουν θαυμάσει μέσο fd την έκθεση μας και να μην υπάρχουν 66 άτομα απο μια ολόκληρη πόλη να συνεισφέρουν για να κρατηθεί ένας σύλλογος ανοικτός !!! ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ !!!!»
 
Παλαιότερη ενημέρωση κατά την έναρξη της έκθεσης:

«Όμορφε κόσμε ……. το παλιό συνάντησε την ομορφιά !!

Ντύθηκε με πλούσια και υπέροχα υφάσματα από βελούδο σατέν και οργάτζα !!
Στολίστηκε με υπέροχα κοσμήματα από στρας χρυσό και ανεκτίμητες πέτρες !!
Όλη αυτή η μαγεία τοποθετήθηκε σε παλιές κορνίζες επενδυμένες με βελούδο και ακριβά υφάσματα , που έδωσαν στα εκμαγεία των προσωπείων την ομορφιά , την χάρη και την πολυτέλεια που τους αρμόζει !!!
Ο λόγος για τα 66 προσωπεία (μάσκες) με βενετσιάνικη φινέτσα που από ΣΗΜΕΡΑ 27 /2/2021 και μέχρι ΚΥΡΙΑΚΗ 28/3/2021 για ένα ολόκληρο μήνα θα ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΙ στην αίθουσα του θεατρικού εργαστηρίου του θεατρικού μας συλλόγου ΑΞΙΟΘΕΑΤΡΟΝ»
 
Οι πίνακες με τα εκμαγεία θα έχουν νούμερο με το οποίο ο ενδιαφερόμενος μπορεί μέσω τηλεφωνικής συνεννόησης ή μηνύματος να λάβει τις πληροφορίες που θέλει.
Ή μέσο τηλεφωνικής συνεννόησης, να κλείσει το ραντεβού του για να επισκεφτεί την έκθεση με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ενάντια στην πανδημία.
τηλέφωνο επικοινωνίας 6936153069
Μην αφήνεται τους Συλλόγους να καταρρεύσουν !!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
και ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ !!!
ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ !!!
Παρακαλώ κοινοποιήστε!