Ο γνωστός βουλευτής Ν.Δ – Γιώργος Κώτσηρας στο Kontra Channel!

o-gnostos-vouleftis-n-d-giorgos-kotsiras-sto-kontra-chanel

Λίγα λεπτά πριν, ο γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώτσηρας εμφανίστηκε μέσω Skype, στην εκπομπή Kontra24 που παρουσιάζει η Αναστασία Γιάμαλη, δίνοντας σαφείς δηλώσεις σχετικές με την κατάσταση που επικρατεί λόγω Covid στα σχολεία. Επίσης αναφέρθηκε στον τρόπο διαχείρισης της έκτακτης αυτής ανάγκης του κορωνοϊού στην χώρα, από τη κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι «οποιοδήποτε αίτημα και σοβαρή συζήτηση μπορεί να υπάρξει με διάλογο και όχι με σχολεία κλειστά και καταλήψεις».Έχουμε διαχειριστεί καλά την όλη κατάσταση μέχρι στιγμής καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων αλλά και των θυμάτων είναι πολύ μικρότερος συγκριτικά με άλλες χώρες. Δεν μπορούμε να συζητάμε ουδέτερα, σαφώς πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα κριτική και αντιπολίτευση» ανέφερε μεταξύ άλλων και απάντησε κάθετα ότι «έχουν γίνει πάρα πολλές προσλήψεις αναπληρωτών (30.000) πιο γρήγορα από ποτέ, έχουν υπάρξει πρόνοιες για τις ευπαθείς ομάδες καθηγητών και μαθητών και έχει δοθεί ιδιαίτερη βάση στην τηλεκπαίδευση. Το ”κτιριακό’  δεν φτιάχνεται από τη μία μέρα στην άλλη ή σε ένα μήνα», υπογράμμισε σχετικά με την υποδομή των σχολείων, συμπληρώνοντας ότι «τα σχολεία δεν είναι πολιτιστικά κέντρα. Διαχειριστήκαμε καλά την κατάσταση σε σχέση με τα μέσα μεταφοράς και τα σχολεία με καλό και ορθολογικό τρόπο. Η επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη είναι σύμμαχος μας. Χαίρομαι που η πλειοψηφία έχει ανταποκριθεί στα μέτρα.

Έκλεισε τονίζοντας ότι «δε μπορούμε να συμπεριφερόμαστε και να συζητάμε σα να είμαστε σε μία ουδέτερη κατάσταση. Είναι μία πρόκληση που όλοι μαζί, η πολιτεία και η κοινωνία θα πρέπει να διαχειριστούμε υπέθυνα».

Ο Γιώργος Κώτσηρας είναι γνωστός δικηγόρος και μόνιμος κάτοικος της Νέας Μάκρης. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με όραμα, βαθιές αξίες και κυρίως σπουδαίες ικανότητες.