Ο “μάγος” του Make-up βρίσκεται στο Μιλάνο!

o-magos-tou-make-up-vrisketai-sto-milano

Ένας καλλιτέχνης του μακιγιάζ, έχει χαρακτηριστεί ως «μάγος» για τη δημιουργία απίστευτων 3D οπτικών ψευδαισθήσεων στο πρόσωπό του.

Ο Luca Luce, από το Μιλάνο της Ιταλίας , έχει κερδίσει περισσότερους από 240.000 οπαδούς του Instagram για το έργο του.

Ο καλλιτέχνης λέει ότι εμπνέεται από μαγεία,φαντασία  και αγαπά να δημιουργεί ψευδαισθήσεις.

Μια εικόνα δείχνει ότι φαίνεται να έχει τρία μάτια, ενώ σε μια άλλη  φαίνεται σαν να έχει κοπεί ένα κομμάτι του κεφαλιού του και να αντικατασταθεί με μια σκάλα.  

.«Ποτέ δεν παρακολούθησα το σχολείο τέχνης αλλά μου αρέσει να μακιγιάρω σε τρισδιάστατη τέχνη, γι ‘αυτό πήρα την ιδέα να δοκιμάσω να ζωγραφίσω εικόνες στο χέρι μου χρησιμοποιώντας μακιγιάζ» λέει.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να βάψετε κάθε κομμάτι είναι διαφορετικός. «Για μια μικρή δουλειά όπως μια αράχνη που στέκεται στο πρόσωπο,  παίρνει μόλις μισή ώρα» συνεχίζει. «Για κάτι πιο πολύπλοκο όπως ο κυβισμός σε όλο το πρόσωπο μπορεί να χρειαστούν δύο ώρες ή περισσότερο»

Ο Luca βρήκε την άμεση επιτυχία όταν ξεκίνησε τη σελίδα του Instagram το 2014, από εκεί ανέπτυξε το ύφος του και αποφάσισε να βάλει περισσότερες ώρες για να κάνει το πρόσωπό του σαν καμβά.

Εδώ ο Luca φαίνεται να έχει πιέσει το λαιμό του, αλλά όλα δημιουργούνται με την τεχνογνωσία του για μακιγιάζ. 

 Ο γνωστός καλλιτέχνης τού Instagram παρουσιάζεται μπροστά σε ένα διακοσμημένο βρετανικό κιβώτιο τηλεφώνου με δύο επιπλέον φρύδια και δύο επιπλέον μάτια.

Ο Λούκα χρησιμοποίησε μακιγιάζ για να κάνει αυτές τις απίστευτες τρισδιάστατες ψευδαισθήσεις που έκαναν να φαίνεται ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι στο κεφάλι του. Το αστέρι πήρε περισσότερα από 30.000 like για αυτό το βλέμμα, ενώ 145 χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας του.

Έδω δείχνει το κεφάλι του σαν να είναι ένα ραγισμένο αυγό οπου ένα πουλί που εκτοξεύεται από αυτό.

Ο κυβισμός είναι το θέμα στην εμφάνιση του Luca. Εδώ έκανε το πρόσωπό του να φαίνεται πολύ πλατύ – παρόμοιο με το πρωτοποριακό καλλιτεχνικό κίνημα του 20ου αιώνα, που έφερε την επανάσταση στην τέχνη, σε όλη την Ευρώπη, καλλιτέχνες όπως ο Pablo Picasso και ο Σαλβαδόρ Νταλί ήταν πρωτοπόροι του κυβισμού που ενέπνευσαν τον Luca.

Μετακινηθείτε προς τα επάνω! Εδώ ο Luca έχει κάνει το κεφάλι του να εμφανίζεται κυκλικό χρησιμοποιώντας μόνο μακιγιάζ. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση, πρόσθεσε φωτεινό φακό επαφής και ένα σκουλαρίκι σταυρού,