Ο «ψευτογιατρός» ερευνάται και για τέταρτο θάνατο

o-pseftogiatros-erevnatai-kai-gia-tetarto-thanato

Τουλάχιστον 25 νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 47χρονο «ψευτογιατρό», ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων για τον θάνατο τριών ατόμων -ανάμεσά τους και δύο παιδιά-, τους οποίους φέρεται να εξαπάτησε με την υπόσχεση πως θα τους κάνει καλά από τις ανίατες ασθένειες.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται νέες καταγγελίες από άτομα που έπεσαν θύματα του 47χρονου Νικόλαου Κοντοστάθη από τον Βόλο. Οι πολίτες, που απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, μίλησαν για τη σχέση τους με τον «Νίκο Κοντό» και αποκάλυψαν τι τους είχε υποσχεθεί ο 47χρονος. Μάλιστα έχουν αναφέρει και τα ποσά που φέρεται να είχε ζητήσει από τα ανυποψίαστα θύματά του, χρήματα τα οποία επίσης φέρεται να είχε λάβει από τους καταγγέλλοντες. 

 

Από τις 25 νέες καταγγελίες, αυτή που καλούνται να εξετάσουν τώρα οι Αρχές είναι μία καταγγελία από τον Βόλο, καθώς αφορά τον θάνατο ενός ανθρώπου. Συγκεκριμένα το άτομο που κατήγγειλε τον ψευτογιατρό στην αστυνομία έχει υποψίες ότι ο θάνατος συγγενικού του προσώπου φαίνεται να έχει σχέση με τη δήθεν θεραπεία που φέρεται να του έδωσε ο 47χρονος. 

zougla.gr