Πεζόδρομος Νέας Μάκρης: Μία γλυκιά φθινοπωρινή βραδιά με μάσκες!

pezodromos-neas-makris-mia-glykia-fthinoporini-vradia-me-maskes

Έπειτα από την ανακοίνωση των νέων μέτρων, που υποχρεώνουν την χρήση μάσκας ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, σήμερα ήρθε μία πρώτη εικόνα για τον τρόπο που διαχειρίζονται οι πολίτες τη νέα αυτή απόφαση. 

Αυτό το γλυκό φθινοπωρινό Σαββατόβραδο, αρκετοί πολίτες έδειξαν την δίψα τους για υγεία και για ελπίδα, που όλοι οφείλουμε στους εαυτούς μας… σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. 

Δεν ήταν λίγος ο κόσμος που αποφάσισε να κάνει την βόλτα του και να απολαύσει έναν περίπατο έστω και με μάσκα, στον περίφημο πεζόδρομο της Νέας Μάκρης, σε ένα από τα λιγοστά όμορφα σημεία που έχουν απομείνει σε αυτόν τον τόπο.

Συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που ελέγχουν ακόμη τον παλμό της ζωής! Μπράβο σε όλους όσους δεν τους καταπίνει η μιζέρια, ο φόβος και η τρομοκρατία!

Αξίζει να παλέψουμε όλοι για αυτή την άνιση μάχη που θα έχει αίσιο τέλος για τον περισσότερο πληθυσμό, ακόμη και αν οι απώλειες συνανθρώπων μας θα είναι δυσβάσταχτες και οδυνηρές. 

Απόψε στον πεζόδρομο της Νέας Μάκρης, οι πολίτες μίλησαν παρά το ”φίμωτρό” τους, όπως συνηθίζεται να χαρακτηρίζεται τελευταίως η μάσκα. Μίλησαν με την αισιοδοξία τους, τα κρυμμένα τους χαμόγελα και τα γέλια τους. Όλοι όσοι περπάτησαν αυτό το βράδυ στον πεζόδρομο μύρισαν τη θάλασσα και την ευδωία των λουλουδιών σα να ήταν άνοιξη, παίρνοντας κατά αυτόν τον τρόπο ”την δύναμή” τους, ακόμη και αν φορούσαν μάσκα! Μίλησαν με το βήματά τους γιατί όποιος συνεχίζει να περπατά δεν παραδίνεται αλλά αντίθετα περπατά γιατί παραμένει ζωντανός και παλεύει για το καλύτερο. Παλεύει για την ελπίδα!

Ακόμη και αν βρίσκεσαι μέσα σε ένα σκοτεινό τούνελ, πάντοτε θα υπάρχει η ελπίδα να έρθει το φως. Για αυτό μη σταματάς. Μην τρομοκρατείσαι. Μην καταθλίβεσαι. Περπάτα και πάλεψε!