Πρόσκληση από την Ένωση Γονέων για συντονισμένη δράση κατά της ΟΕΔΑ/ΧΥΤΥ στο Γραμματικό

prosklisi-apo-tin-enosi-goneon-gia-syntonismeni-drasi-kata-tis-oeda-xyty-sto-grammatiko

Μετά την συμμετοχή μας στο “ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ από Τον Βαρνάβα έως τον Βουτζά” μαζί με όλους σχεδον τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και τις διαβουλεύσεις που γίνονται για συνέχιση του αγώνα κατά της λειτουργίας της ΟΕΔΑ/ΧΥΤΥ στο Γραμματικό Μαραθώνα, καθώς επίσης συμμετέχοντας και στις νομικές ενέργειες που έχουν ήδη δρομολογηθεί, κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς την κλιμάκωση του αγώνα αυτού.


Θέλοντας λοιπόν να κλιμακώσουμε την προσπάθειά μας αυτή μαζί με όλους τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και προσπαθώντας να δηλώσουμε με εντονότερο τρόπο την αντίθεσή μας, στην λειτουργεία της ΟΕΔΑ/ΧΥΤΥ στο Γραμματικό Μαραθώνα, έχουμε προσκαλέσει και προτείνουμε σε όλους τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου μας να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια.

Προτείνουμε να αναρτηθούν 2-3 πανό περιμετρικά των Σχολικών μονάδων, με συνθήματα κατά της λειτουργίας της ΟΕΔΑ/ΧΥΤΥ Γραμματικού. Στα Γυμνάσια & τα Λύκεια, καλό θα ήταν να μπορούσαν να εμπλακούν σε αυτό και παιδιά από τα 15μελή.

Στόχος μας είναι, με την ενεργή συμμετοχή όλων, αφενός να «γεμίσουν» τα social από πανό με μηνύματα κατά της ΟΕΔΑ/ΧΥΤΥ στο Γραμματικό και αφετέρου όλοι οι διερχόμενοι από τις Σχολικές Μονάδες να βλέπουν διαρκώς την αντίθεσή μας αυτή, στην παράνομη και θανατηφόρα ΟΕΔΑ/ΧΥΤΥ στο Γραμματικό Μαραθώνα.

Η συμμετοχή του συνόλου των Σχολικών Μονάδων στην δράση αυτή, θα είναι ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Ευπρόσδεκτοι φυσικά στην δράση αυτή και όποιοι Φορείς της περιοχής επιθυμούν να συμμετάσχουν αναρτώντας στον χώρο τους κάποιο πανό.