Το SoWhat? συνεχίζει ακάθεκτο!

to-sowhat-synexizei-akathekto

Η αγαπημένη μηνιαία συνήθεια των τελευταίων πέντε ετών, το αγαπημένο περιοδικό μικρών και μεγάλων SoWhat? συνεχίζει παρά τις καταστροφικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι, να κάνει αιθητή την παρουσία του στον χώρο του τοπικού τύπου και να εκδίδεται με σταθερότητα και σε σεβασμό, χάρη στην αγάπη όλων όσων δουλεύουν για αυτό, χάρη στην στήριξη των διαφημιζόμενων και φυσικά λόγω της απερίγραπτης λατρείας των αναγνωστών που καθημερινά μας συγκινούν με τα αμερόληπτα σχόλια και τα καλά τους λόγια!

 

Στις γειτονιές της Ανατολικής Ατιτκής, σίγουρα κάπου θα βρείτε ένα μικρό στολιδάκι SoWhat? με τον κόκκινο Άγιο Βασίλη, που αυτή τη φορά δε συμβολίζει τα εορταστικά δώρα, αλλά το δώρο της υγείας που όλοι πια ξέρουμε ότι είναι ανεκτίμητης αξίας.

 

Το πολύχρωμο SoWhat? είναι η μηνιαία σου ανάσα η οποία  θα σε ταξιδέψει για μερικά λεπτά στις πολύχρωμες σελίδες του! Εκεί ανοίγοντας το περιοδικό και δίχως banner διαφημίσεων να σου επιβάλλονται και να σε διακόπτουν προσπαθώντας να σου τρυπήσουν τον εγκέφαλο, δίχως ”χαμηλές ταχύτητες” ίντερνετ που θα σε κουράσουν, δίχως ηχογραφημένες οδηγίες, δίχως αναξιόπιστες ειδήσεις και κυρίως δίχως πικρόχολα σχόλια από ανθρώπους που κατακρίνουν τον αέρα που αναπνέουν….θα ξεφυλλίσεις τις σελίδες SoWhat? ανθρώπινα αλλά με τρόπο μαγικό!

Εκεί, θα αισθανθείς τη δύναμη ”ενός σύντομου βιβλίου”, τη δύναμη του χαρτιού, τη δύναμη της ευχαρίστησης να ανοίγεις τη τσάντα σου και να κρύβεις το τελευταίο SoWhat? που βρήκες… λες και είναι ένα μικρό διαμάντι! 

Εκεί θα βρεις και εμάς! Την ομάδα SoWhat? που παλεύει καθημερινά να «χτίσει» το SoWhat? ως μία διαχρονική αξία για όλους εσάς και τα έχει καταφέρει!

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, δυναμική, γεμάτη όνειρα και αξίες που ποτέ κανένας δε θα πρέπει να ξεχνά! 

 

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη!

 Είμαστε ακόμη εδώ!