Ανατριχιαστικό σπίτι στο Ζούμπερι «βρίσκει το φως του», έπειτα από πολλά χρόνια εγκατάλειψης

anatrixiastiko-spiti-sto-zoymperi-vriskei-to-fos-tou-epeita-apo-polla-xronia-egkataleipsis

Έπειτα από μαρτυρίες παραθεριστών της περιοχής που μεσολάβησαν πρόσφατα, σήμερα ο φακός του SoWhat? βρέθηκε στο σημείο που έπειτα από πολλά χρόνια, ξεπρόβαλε το εγκαταλειμμένο σπίτι με τους περίεργους θορύβους.

Βρίσκεται στην οδό Ειρήνης στο Ζούμπερι και σύμφωνα με μαρτυρίες, περνώντας απέξω κάθε φορά ακουγόταν και ένας περίεργος θόρυβος. Συγκεκριμένα, έκαναν λόγο για χλιμιντρίσματα αλλά επίσης πολύ συχνά,  μία ανεξήγητη βουή ανατρίχιαζε κάθε περαστικό που βρισκόταν στο σημείο..

Μία ακόμη σοβαρή μαρτυρία είναι πως πριν περίπου 20 χρόνια, κάποια παιδιά προσπάθησαν να μπουν για να κόψουν κάποια όμορφα κρινάκια από τον κήπο αλλά μόλις κατάφεραν και μπήκαν. ξαφνικά εμφανίστηκε στη βεράντα του σπιτιού ένας μυστηριώδης ηλικιωμένος άντρας ο οποίος τους έκανε παρατήρηση και απομακρύνθηκαν τρομαγμένα. 

Φυσικά από τότε δε πλησίασαν ποτέ ξανά κοντά και ούτε έμαθαν ποτέ ποιος ήταν ο ηλικιωμένος που βρισκόταν μέσα σε αυτό το ερείπιο. 

Το οίκιμα εδώ και δεκαετίες ήταν θαμμένο μέσα στα δέντρα και τα απεριποίητα φυτά το έπνιγαν, χωρίς οίκτο. Σπασμένα μπουκάλια, σακούλες, κοφτερά ξύλα και πολλά ακόμη ιδιαίτερα αντικείμενα βρίσκονταν για χρόνια στον ανατριχιαστικό του κήπο. 

Πρόσφατα καθαρίστηκε και επιτέλους το φως αναδεικνύει τις κρυφές του πτυχές. Μυστήριο αποτελούν οι δύο καρέκλες που φαίνονται στο βάθος.

 

Άγνωστο αν τις τοποθέτησε κάποιος εκεί ή αν απλά βρίσκονταν και αυτές τόσο καιρό στο σημείο καρτερώντας έναν επισκέπτη. Ή μήπως τόσα χρόνια κάποιοι κάθονταν πάνω τους και είχαν ξεχαστεί στον κόσμο της αιωνιότητας;…