«Πάσχα στο Xωριό…;» Της Αναστασίας Γαβριελάτου

pasxa-sto-xorio-tis-anastasias-gavrielatou

Γράφει η Αναστασία Γαβριελάτου

 


«Πάσχα στο χωριό» και αντί να σκεφτόμαστε τις όμορφες αναμνήσεις που έχουμε από τα χωριά μας, σκεφτόμαστε τους εικονιζόμενους…«Πάσχα στο χωριό» και αντί να σκεφτόμαστε τις όμορφες αναμνήσεις που έχουμε από τα χωριά μας, σκεφτόμαστε τους εικονιζόμενους…

Αισθανόμαστε σαν τον κεντρικό πρωταγωνιστή και κανείς μας δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.. Ο κόσμος κουράστηκε, ο χρόνος κουράστηκε, το μέλλον κουράστηκε και ο φόβος με την ανασφάλεια για το αύριο, χορεύουν ασταμάτητα στην πίστα της ζωής μας εδώ και καιρό.. 

Αυτό το Πάσχα, πάλι θα είναι από εκείνα που θα μείνουν στη μνήμη μας… Αυτό το Πάσχα, όλοι εύχονται με Αλήθεια και με Ελπίδα το «Καλή Ανάσταση» , το «Με υγεία» και το «Και του χρόνου» …

 Σε αυτό το editorial το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στους αναγνώστες μας, είναι ότι στ’αλήθεια, δεν παίζουν ρόλο, η ανασφάλεια, το άγχος, οι φοβίες, οι διαφωνίες, γύρω από τον εφιάλτη της πανδημίας. 

Ούτε πρόκειται να καλυτερέψουν την κατάσταση, ούτε να «γυρίσουν» πίσω, κάποιον που έφυγε από τον θανατηφόρο ιό. Το μικρό μας χέρι, μπορεί να στηρίξει ατελείωτο φόβο, πίεση, τρομοκρατία, προβληματισμό και θλίψη. Μπορεί να τα στηρίξει γιατί έτσι είναι ο άνθρωπος, από τη φύση του. Ενώστε τις δυνάμεις σας, δίχως να σκέφτεστε το αύριο.

Υπάρχει, το σήμερα και αν το ξεχάσατε, γυρίστε σε αυτό άμεσα και βρείτε τώρα τη λύση…. για εσάς! Καλή Ανάσταση,  με Αληθινό Φως…!