Οργή Τσίρκα για τις δηλώσεις του Διονύση Παπουτσή…

Διαβάστε παρακάτω την τοποθέτηση του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα, αναφορικά με όσα ειπώθηκαν από τον Διονύση Παπουτσή σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την οργή αλλά και τη λύπη για όσα ανέφερε απόψε ο κ. Διονύσης Παπουτσής σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό διαδικτυακό μέσο, αναφορικά με την έκταση στη 2η Π.Ε. Νέας Μάκρης (στον παραλιακό πεζόδρομο, το γνωστό ως δασάκι) όπου πρόκειται να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο «Πάρκο Δρομέων – περιπάτου». Μιλάμε για έναν χώρο, ο οποίος από την ένταξή του στο σχέδιο πόλης το 1989 έχει χαρακτηριστεί ως ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ κι έρχεται τώρα ο κ. Παπουτσής, ο οποίος έχει ιδιοκτησίες στην περιοχή και αντιδρά στον σχεδιασμό μας. Έναν σχεδιασμό που έχει αποδεχτεί η Διεύθυνση Δασών και η ανάπλαση του οποίου έχει λάβει την τελική έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Μας κάνει εντύπωση που ο κ. Παπουτσής (τεχνικός ο ίδιος και κατασκευαστής) μίλησε για άλλες χρήσεις όπως αναψυκτήριο! Είτε δεν ξέρει ότι εκεί δεν μπορεί να γίνει αναψυκτήριο -ως απολύτου προστασίας, επαναλαμβάνω- είτε προσπαθεί να παραπλανήσει τους συμπολίτες μας, δημιουργώντας ψευδείς και ανυπόστατες εντυπώσεις, για λόγους που εκείνος γνωρίζει κι εμείς υποψιαζόμαστε…
Σε κάθε περίπτωση, η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.
Ό,τι και να λέει ο κ. Παπουτσής και για όποιους λόγους, εμείς είμαστε περήφανοι που θα παραδώσουμε ένα έργο μοναδικό, ανάσα ζωής για τον τόπο, που αυτήν τη στιγμή δεν είναι τίποτα άλλο από μία εγκαταλειμμένη και αναξιοποίητη… ζούγκλα, άκρως επικίνδυνη!
Όσον αφορά στα ιδιοκτησιακά της οικογένειάς μου, τα οποία ανακάτεψε ο κ. Παπουτσής στο γενικευμένο μένος εναντίον μου, επειδή δεν υποκύπτουμε ως Δήμος στις απαιτήσεις του -παραδίδοντας ουσιαστικά, μία κοινόχρηστη έκταση- δεν μου αφήνει άλλη επιλογή παρά να τον καλέσω ενώπιον αρμόδιου Δικαστηρίου, όπου θα αποδείξει τις συκοφαντίες ενάντια σε μένα και στα μέλη της οικογένειάς μου.
Να το καταλάβει πολύ καλά ο κ. Παπουτσής ότι πορεύομαι με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και μόνο, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.
Κι έτσι θα συνεχίσω, σίγουρος ότι οι συμπολίτες μας έχουν και κρίση και λογική»