Επείγον: Ο Αντώνης Γιαζιτζόγλου από το Κάτω Σούλι χρειάζεται την βοήθεια όλων μας

Έκκληση απευθύνουν η οικογένεια και οι φίλοι του Αντώνη Γιαζιτζόγλου ο οποίος ενεπλάκη πρόσφατα σε τροχαίο στη Λ.Διονύσου στη Νέα Μάκρη, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του.

Σύμφωνα με τις πληροροφίες, έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις και ο αγώνας που δίνει είναι ακόμη δύσκολος.

Η οικογένειά του, ζητά τη στήριξη όλων μας, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Η οικογένεια και οι φίλοι του Αντώνη Γιαζιτζόγλου από το Κάτω Σούλι Μαραθώνα απευθύνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου ο Αντώνης μας να περπατήσει ξανά και να βρει και πάλι το χαμόγελό του. Πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία και σε δεύτερο χρόνο να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου…»

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "H οικογένεια και οι φίλοι του Αντώνη Γιαζιτζόγλου από το Κάτω Σούλι Μαραθώνα απευθύνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου o Αντώνης μας να περπατήσει ξανά και να βρει και πάλι το χαμόγελό του, Πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία και σε δεύτερο χρόνο να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου... Όσοι στηρίξουν τον Αντώνη καταθέτοντας κάποιο ποσό, στην κατάθεσή τους θα πρέπει να υπάρχειη σημείωση <<Δωρεά>> Δικαιούχος λογαριασμού ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ IBAN GR550140176017600 2340024457"