Συγκινητική εξομολόγηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου: «Τα ‘παιξα με τους Απαραδέκτους»

H Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε μέσα από την ψυχή της για την εποχή που οι Απαράδεκτοι σάρωναν τα… ταμεία.

Η σεναριογράφος και ηθοποιός αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι η επιτυχία που σημείωσε η σειρά δεν ήταν για εκείνη εύκολα διαχειρίσιμη.

Η σειρά του ΜΕGA που άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση κάποιες φορές καταπίεζε την αγαπημένη συγγραφέα με αποτέλεσμα να χρειαστεί ψυχοθεραπεία για να βρει την ισορροπία της.

«Δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι “Απαράδεκτοι” πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ’ αλλού και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι “γεια σου Δήμητρα”. Κάτι που δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα έπαιξα! Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου» είπε αρχικά και συνέχισε: «Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι. Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία. Άμα δεν μίλαγα στους ανθρώπους, με έλεγαν σνομπ που εν τω μεταξύ δεν είμαι και πολύ κοινωνική».

 

Δεν θα υπάρχει συνέχεια με τους «Απαράδεκτους»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε και στις φήμες που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας για τη συνέχεια των Απαράδεκτων.

Η ίδια διευκρίνισε: «Οι “Απαράδεκτοι” δεν μπορούν να επιστρέψουν καθώς αυτά τα πράγματα είναι άπαξ, είναι μοναδικά». Σχετικά με την ομάδα που συμμετείχε στη σειρά αυτή, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε: «Είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα που έχει τύχει να δουλέψω ever».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γιάννης Μπέζος μίλησε και τη συνεργασία τους, ενώ η Δήμητρα Παπαδοπούλου «πάγωσε» όταν στον «αέρα» της εκπομπής προβλήθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου, τον Απρίλιο του 2002 που είχε κάνει για εκείνη.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τον γάμο. Όπως είπε ο μπαμπάς της δεν είχε ποτέ τον καημό να τη δει να ντύνεται νύφη και αυτό της εντυπώθηκε μέσα στο υποσυνείδητό της.