Άγριος καβγάς με ξυλοδαρμό στην παραλία Ζούμπερι

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα στη παραλία Ζούμπερι, στο σημείο που καθημερινά αρκετοί λουόμενοι παίζουν ρακέτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφορμή στάθηκε η μουσική (!!!) που είχε βάλει κάποιος από τους παίκτες η οποία όπως φαίνεται ενόχλησε κάποιον άλλον παίκτη με αποτέλεσμα να ειπωθούν λόγια που οδήγησαν σε άγριο τσακωμό.

Έπειτα από λίγα λεπτά και αφού όλα έδειχναν ότι «τα πνεύματα ηρέμησαν» άγνωστο τρίτο άτομο ξεκίνησε να βαράει με τη ρακέτα του έναν από τους από τους εμπλεκόμενους και συγκεκριμένα ανήλικο έφηβο, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση σε ολόκληρη την παραλία.

Λουόμενοι αντέδρασαν άμεσα ώστε να τους χωρίσουν και φυσικά δεν έλειψαν και οι εξαγριωμένες φωνές που τους προέτρεψαν να σταματήσουν άμεσα καθώς υπήρχαν μπροστά μικρά παιδιά και ήταν έτοιμοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφού για δεύτερη φορά επενέβησαν άτομα ώστε να διακόψουν τον άγριο ξυλοδαρμό και ενώ αρκετός κόσμος αποχώρησε από την παραλία με κακή διάθεση, ήρθε μία νέα δυσάρεστη έκπληξη να προκαλέσει αναστάτωση καθώς η μητέρα του ανήλικου που δέχτηκε το χτύπημα, επάνω στην απόγνωσή της, ήρθε στο ίδιο σημείο να υπερασπιστεί το παιδί της και σύμφωνα με τις μαρτυρίες από τους αυτόπτες μάρτυρες κρατούσε αιχμηρό αντικείμενο.

Στο τέλος, απομακρύνθηκαν όλοι με ασφάλεια από την παραλία.