Γάμος αλά ελληνικά: Ξεκινούν τα γυρίσματα στο λιμάνι της Ραφήνας

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στο λιμάνι της Ραφήνας της νέας ταινίας της Νία Βαρντάλος «Γάμος αλά ελληνικά Νο 3».

Μετά την τρομερή επιτυχία της πρώτης ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά Νο 1» (που από ένα επιτυχημένο θεατρικό στην Αμερική χάρη στην ελληνοαμερικανίδα σύζυγο του Τομ Χανκς που βοήθησε αποφασιστικά στην ταινία έγινε μεγάλη διεθνής επιτυχία) είχαμε τη δεύτερη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά Νο 2» (που έδωσε κι αυτή με σπαρταριστό τρόπο την πλήρη εικόνα της ζωής των Ελληνοαμερικανών πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάκαι τώρα ήρθε η ώρα για την τρίτη ταινία της σειράς «Γάμος αλά ελληνικά Νο 3».

Μια φορτηγίδα (τουλάχιστον 60 ή 70 ετών) έκανε την εμφάνισή της στο λιμάνι, μαζί με επίσης ένα παλιό μικρό μεταπολεμικό φορτηγό.

γαμοςαλαελληνικα2

Το σκηνικό της «απόβασης» ολοκληρώθηκε με την σταθεροποίηση του μικρού καταπέλτη της φορτηγίδας και την αποβίβαση του παμπάλαιου μικρού φορτηγού. Η σκηνή ολοκληρώθηκε κάπου εκεί. Οι πρώτες φωτογραφίες από την «απόβαση» στη Ραφήνα έδωσαν μια εικόνα από την τρίτη χιουμοριστική ταινία που θα κάνει γυρίσματα αυτές τις μέρες στο λιμάνι της Ραφήνας. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα γυρίσματα τις επόμενες μέρες και την ταινία στο τέλος που σίγουρα θα ολοκληρώσει την τριλογία της Νία Βαρντάλος με εξαιρετικό τρόπο, καθώς όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει μια επιστροφή στις ρίζες της «θρυλικής» οικογένειας του αξέχαστου Γκας Πορτοκάλος, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένη.

γαμοςαλαελληνικα

με πληροφορίες από το protothema.gr