Νεκρός 42χρονος έπειτα από συμπλοκή σε μπαρ της Ραφήνας

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» άφησε ένας 42χρονος έπειτα από συμπλοκή πέντε ατόμων που σημειώθηκε τα ξημερώματα, έξω από το “Sante Rock Bar”, στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 38χρονος που ονομαζόταν Δημήτρης, βρισκόταν στο μπαρ με την φίλη του. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία «άναψαν τα αίματα» και ο 38χρονος δέχθηκε σφοδρή επίθεση από θαμώνες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ακατάσχετη αιμορραγία και δεν ανταποκρινόταν σε οποιοδήποτε ερέθισμα.

Για το περιστατικό στις 02:05 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στις 03:10 βρισκόταν ήδη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός». Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε στην διασωλήνωσή του. Παρ’ όλη όμως την προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του.

Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε και με τον υπεύθυνο του μπαρ, ο οποίος επιβεβαίωσε τόσο το περιστατικό, όσο και το ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν θαμώνες του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.