Παραλία Ζούμπερι: «Μπορεί να μην έχουμε ομπρέλες αλλά έχουμε δύο ναυαγοσωστικά παρατηρητήρια»…

Μία από τις πολυσύχναστες παραλίες της Ανατολικής Αττικής είναι πλέον και αυτή στην περιοχή Ζούμπερι όπου την επισκέπτεται καθημερινά πλήθος κόσμου και ειδικά τα Σαββατοκύριακα, οι λουόμενοι σχεδόν τριπλασιάζονται.

Την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε μία έντονη συζήτηση μεταξύ κάποιων ατόμων σχετικά με την «εμφάνιση της συγκεκριμένης παραλίας» όπου σύμφωνα με τους χαρακτηρισμούς τους διαθέτει – το λιγότερο μία απαράδεκτη εικόνα.

Παρακάτω, ακολουθεί ένα σχετικό φωτορεπορτάζ και μερικά από τα σχόλια που έκαναν όσοι ήταν παρόντες και μας έδωσαν την ευκαία να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε τόσους κάδους στην παραλία μας, αλλά σίγουρα δεν είναι και πολύ όμορφη εικόνα ΄΄καλοσωρίσματος” αυτά τα δύο αγγούρια.»

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

«Μπορεί να μην έχουμε ομπρέλες αλλά έχουμε δύο ναυαγοσωστικά παρατηρητήρια. Το καινούριο (περσινή εγκατάσταση) και το ετοιμόρροπο. Μαντέψτε τον σκοπό που «εξυπηρετεί» το ετοιμόρροπο. Παλιό μεν, λειτουργικό δε.. διότι τη μία εξυπηρετεί γονείς – γιαγιάδες – παππούδες που δεν έχουν ομπρέλα και βρίσκουν λίγη σκιά για τα πιτσιρίκια τους και την άλλη εξυπηρετεί τους μάγκες που αφήνουν τις γόπες τους και τα σκουπίδια τους γιατί είναι πολύ μακριά οι κάδοι και κρίμα είναι να κουραστούν να περπατήσουν δύο βήματα. Ας μη θίξουμε το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή θα καταρρεύσει στα κεφάλια μας»

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Οι ομπρέλες είναι η «ανοιχτή πληγή της παραλίας». Δεν φτάνει που τις έβγαλαν ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ, τις πέταξαν λίγο πιο πέρα σε ένα χωράφι δίχως περίφραξη και το «στολίζουν» μέχρι και σήμερα. Άραγε ποιους και γιατί εξυπηρετεί η εξαφάνισή τους; Αίσχος. »