Κατερίνα Στεφανίδη: Όσα είπε για τη φωτιά στην Παλλήνη και η αφοπλιστική απάντησή της σε χρήστη του twitter

H ολυμπιονίκης του επί κοντώ με ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε η οικογένεια της και «έβγαλε το καπέλο» στον πατέρα της.

Η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον, ωστόσο το μυαλό της βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην οικογένειά της που πάλεψε με τη φωτιά στην Παλλήνη.

Το πατρικό της σπίτι απειλήθηκε  από την φωτιά και όπως δήλωσε η μητέρα της, Ζωή Βαρελή, σώθηκε χάρη στον σύζυγο της και μπαμπά της Κατερίνας, Γιώργο.

Η ανάρτηση

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», έγραψε η Κατερίνα.

Η αφοπλιστική απάντηση

Ωστόσο, ένας χρήστης του twitter έσπευσε να την ειρωνευτεί γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ναι..ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε..Δεν Ντρέπεσαι λίγο..αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε «Όλη η Οικογένεια» Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα..Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…».

Άμεση και αφοπλιστική ήταν και η απάντηση της ολυμπιονίκη:

«Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ότι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».