Σπύρος Μπιμπίλας: Ξεσπά για τον «θάνατο» του Γιώργου Μάγγα – «Βρήκαν την ευκαιρία να με στοχοποιήσουν»

Αναστάτωση προκλήθηκε την Πέμπτη (18/8) μετά από μία ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook τον θάνατο του βιρτουόζου του κλαρίνου, Γιώργου Μάγγα.

Λίγο αργότερα η ανάρτησή του κατέβηκε και αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για fake news και πως ο Γιώργος Μάγγας βρίσκεται εν ζωή.

Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη ο Σπύρος Μπιμπίλας ζήτησε συγγνώμη ενώ η οικογένεια του δεξιοτέχνη του κλαρίνου εξέφρασε τον εκνευρισμό της.

Μία ημέρα μετά, ο πρόεδρος του ΣΕΗ θέλησε να τοποθετηθεί για το άτυχο συμβάν. Σε ανάρτησή του στα social media, τόνισε ότι ζήτησε συγγνώμη δημόσια και ιδιωτικά για όσα έγιναν και εξέφρασε την οργή του που κάποιοι βρήκαν ευκαιρία για να τον στοχοποιήσουν, να τον βρίσουν και να τον προσβάλλουν.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγαν δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενων… διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμα μία φορά να με στοχοποιήσουν να με βρίζουν χυδαία, να με προσβάλλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα! Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Η ανάρτησή του