«Λύγισε» στον αέρα η Σίσσυ Χρηστίδου: Το άγνωστο περιστατικό λίγες μέρες μετά την αποβολή της

Η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε μία προσωπική της εξομολόγηση και συγκίνησε τους τηλεθεατές της.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή την κατάθεση ψυχής της Super Kική για την αποβολή της, αναφέρθηκε σε αναγκαστική διακοπή κύησης στον πέμπτο μήνα που είχε πριν από μερικά χρόνια.

«Εγώ την καταλαβαίνω τη Σούπερ Κική γιατί έχω βρεθεί στη θέση της. Δηλαδή, σε μία εγκυμοσύνη που κι εγώ έχασα το μωρό που ήταν ήδη γνωστή γιατί ήμουν στον πέμπτο μήνα. Υπάρχει αυτή η δύσκολη στιγμή που όλοι γνωρίζουν και που μοιράζεσαι ότι δεν ισχύει πια. Θέλω να σας πω ότι ήταν από τις πιο συγκινητικές περιόδους στη ζωή μου, δηλαδή υπάρχει από τη μία ότι το γνωρίζουν όλοι, αλλά υπάρχει από την άλλη και μια τεράστια αγκαλιά» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι“ και συνέχισε:

«Καταλαβαίνεις πώς αυτό το θέμα αφορά γυναίκες. Εγώ εκείνη την περίοδο έκλαψα με πάρα πολλές γυναίκες που δεν ήξερα. Στη Θεσσαλονίκη συνέβη κι όταν ερχόμουν πίσω, βρισκόμουν στο αεροπλάνο σε κακή ψυχολογική κατάσταση, το είχαμε ανακοινώσει. Κάθισα στο αεροπλάνο και έρχεται μπροστά μου μία αεροσυνοδός και άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά μου και να κλαίω κι εγώ μαζί της. Το λέω και συγκινούμαι. Θέλω να πω ότι είναι μία δύσκολη κατάσταση, αλλά είναι πολύ σημαντικό να τη μοιράζεσαι τελικά. Βλέπεις ότι αυτός ο πόνος, όταν μοιράζεται, σπάει. Αντιμετωπίζεται πιο εύκολα».

Δείτε το απόσπασμα