Ο «κακός χαμός» έγινε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Έντονες αντιδράσεις από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Σε νέο γύρο έντασης οδήγησε η χθεσινή κατάθεση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα, στη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη.

Κατά την εξέταση του μάρτυρα, οι τόνοι ανέβηκαν με τη συνήγορο υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου.

Η τελευταία αμφισβήτησε την αξιοπιστία του μάρτυρα, επιδεικνύοντας στο δικαστήριο μια συνέντευξή του ως προέδρου του ΣΕΗ, στην οποία έλεγε ότι σωστά ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή.

Αυτή η αποστροφή της δικηγόρου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος άρχισε να φωνάζει και αποκάλυψε στο δικαστήριο πως τον περασμένο Οκτώβριο είχε συναντηθεί μαζί της στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι.

«Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου; Με κάλεσε και μου έκανε το τραπέζι. Μου παρήγγειλε φαγητά και πάστες και στο τέλος μού αγόρασε και δύο λαχεία, ενώ εγώ δεν ήθελα» ανέφερε ο μάρτυρας, βγάζοντας από την τσέπη του παντελονιού του τα λαχεία.

Η κ. Πακιρτζίδου άρχισε να εξηγεί στο δικαστήριο πως τον κάλεσε για να του εξηγήσει ότι με τη στάση του παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου.

Τότε, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέβηκε από το βήμα του μάρτυρα, πέταξε προς την πλευρά της κ. Πακιρτζίδου τα λαχεία και βγήκε από τη δικαστική αίθουσα, με την πρόεδρο να ανακοινώνει νέα διακοπή και να σχολιάζει πως όλο αυτό γίνεται επειδή στο ακροατήριο υπάρχουν δημοσιογράφοι.

«Ο Πέτρος με εγκατέλειψε, μου πέταξε 1000 ευρώ να ζήσω και μένει με μια φίλη του γιου μας»

Σε ό,τι αφορά στην κατάθεση αυτή καθ’ αυτή, ο κ. Μπιμπίλας φέρεται να έχει επιμείνει κατά την παρουσία του στο δικαστήριο στον ισχυρισμό του ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε εγκαταλείψει το σπίτι του και διέμενε μαζί με μία φίλη του γιου του, Δημήτρη. Η Ελπίδα Νίνου είχε διαψεύσει κατά το παρελθόν κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του ALPHA, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε ότι κατά το παρελθόν η Ελπίδα Νίνου τον είχε πάρει στο τηλέφωνο και του είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης την εγκατέλειψε.

Σε εκείνη την τηλεφωνική συνομιλία, η σύζυγος του ηθοποιού φέρεται να είπε στον πρόεδρο του ΣΕΗ ότι «μου πέταξε 1.000 ευρώ στο πρόσωπο και μου είπε με αυτά θα ζήσεις τώρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, η Ελπίδα Νίνου και ο Σπύρου Μπιμπίλας δεν μιλούν πλέον. Οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν λόγω διαφωνίας σχετικά με την κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ στο δικαστήριο.