Γιώργος Μαζωνάκης: «Η μουσική μόνο ενώνει, μάγκες!» Ανακοίνωσε την πρεμιέρα με τραγούδι του Δ.Σχοινά!

Μετά από δύο αναβολές ο Γιώργος Μαζωνάκης θα κάνει -επιτέλους- πρεμιέρα.

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και το οριστικό τέλος της συνεργασίας του με τον Διονύση Σχοινά, ο τραγουδιστής έδωσε νέο ραντεβού με το κοινό του.

Αρχικά η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, αναβλήθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου. Και τότε όμως οι δύο καλλιτέχνες έριξαν άκυρο.

Ακολούθησε η αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για διαφορές που είχαν να κάνουν με τη μαρκίζα και τη διάρκεια του προγράμματος. Ο ίδιος με μια του ανάρτηση ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Όπως έγραψε: «Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω το λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια! Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».

Λίγες ώρες μετά ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε νέο ραντεβού για την πρεμιέρα του, για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέβασε βίντεο όπου και ερμηνεύει την επιτυχία του Διονύση Σχοινά «Ποτέ» σχολιάζοντας: «Η μουσική μόνο ενώνει μάγκες» και ρίχνοντας τα «καρφιά» του.

Όσο για το ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη