Σεπόλια: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς συνελήφθη και ο πατέρας της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών κατά την χθεσινή έρευνα στο σπίτι της οικογένειας και ο ίδιος δεν φαίνεται να σχετίζεται -προς το παρόν τουλάχιστον- με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας.

Χθες Τετάρτη, συνελήφθη η μητέρα του μικρού κοριτσιού με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας καθώς βρέθηκαν εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Σήμερα, η 37χρονη μητέρα θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ερευνα στο σπίτι

Σημειώνεται πως, λίγο πριν τις 17:00 της Τετάρτης, η γυναίκα οδηγήθηκε από το σπίτι της, με συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ, όπου ανακρίνεται από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Μάλιστα, μαζί της πήρε και τα τρία από τα οκτώ παιδιά της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα εξεταστούν και τα οκτώ παιδιά της από ιατροδικαστές, παιδοψυχολόγους, ενώ θα καταθέσουν.

Στη συνέχεια, διεξήχθη έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, με τις Αρχές να κάνουν φύλλο και φτερό τις ηλεκτρονικές συσκευές της 37χρονης. Ήδη, έχουν κατασχεθεί κινητά τηλέφωνα και usb που εκτιμάται ότι περιέχουν στοιχεία, αναφέρει το in.gr