Αστερωδίες – «Ο λύκος και οι εφτά νότες» 11/12 στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Ν.Μάκρης

Το Βιολί, ο λύκος και οι εφτά νότες!

Το Βιολί μας συστήνεται και μας προσκαλεί στον υπέροχο κόσμο του. Το σώμα του αποτελείται από μαγικά μέλη. Τις χορδές, τον καβαλάρη και την πολύτιμη Ψυχή του!
Και τι γυρεύουν στο δοξάρι του οι τρίχες από την ουρά του αλόγου που “τρώνε” ρετσίνι?
Οι μελωδίες του Μότσαρτ από το βιολί του Δημήτρη Μαργαρίτη, μας ταξιδεύουν σε παραμυθένια μέρη, όπου ο “μικρός Βιολίνος” μαθαίνει μουσική, τρόπους ευγένειας και κρατά την γραμμή του ανεβοκατεβαίνοντας μουσικές σκάλες … μέχρι που … ?! Ένας λύκος εμφανίζεται!

 

Μπορεί να είναι καρτούν κείμενο που λέει "Αστρωδς Και η βιβλιοθήκη του ΕΣΝΜ παρουσιάζουν: γνωριμία και παραμύθι με το Βιολί Για παιδιά 3 ετών και άνω Βιολί και συγγραφή παραμυθιού "O Λύκος και οι Εφτά Νότες": :Δημήτρης Μαργαρίτης Εμψύχωση, αφήνηση και κρουστά: Σοφία Κουμπλή Στην βιβλιοθήκη του ΕΣΝΜ Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΜΑ 11/12 Κυριακή στις 16:30 Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης Τηλ κρατήσεων 6946599925 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ"

Μία ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά το Βιολί, να παίξουν με τις διαφορετικές τεχνικές-διαθέσεις του και να μάθουν μέσα από παραμύθι!
Α! θα πούμε και κάλαντα, μιας και έρχονται τα Χριστούγεννα! Όλα αυτά στον ιδανικό και ζεστό χώρο της βιβλιοθήκης μας, γεμάτης από την μαγική ενέργεια των βιβλίων, στο πολιτιστικό πάρκο Νέας Μάκρης.
Κυριακή 11/12 στις 16:30 στην Βιβλιοθήκη Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης
Βιολί και συγγραφή παραμυθιού “ Ο λύκος και οι εφτά νότες”: Δημήτρης Μαργαρίτης – Υπέροχο πόστερ από την “ζωγραφίστα” μας Eλένη Φιλίου
Αφήγηση και κρουστά : Σοφία Κουμπλή

 

Είσοδος ελεύθερη με κρατήσεις θέσεων στο 6946599925