Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να υποδυθεί τον Φατσέα στο «Καφέ της Χαράς»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (15/2) στο The 2night Show ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που απολαμβάνουμε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», μίλησε για την καριέρα του, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές του επιτυχίες και έκανε ειδική μνεία στον ρόλο του Φατσέα στη σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

«Στην τρίτη θέση για τα πιο πετυχημένα σίριαλ μέχρι σήμερα θα βάλω την επικαιρότητα. Δηλαδή κάθε φορά που παίζω σε ένα σίριαλ θα με φωνάξουν με το όνομα του ρόλου. Τώρα είναι το «Μαύρο Ρόδο» και θα αλλάξει πιθανόν μετά μιας και στο παρελθόν ήταν άλλο», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Και συμπλήρωσε: «Στη θέση νούμερο δύο είναι ο Κουτρουμπάς από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και το νούμερο ένα, βέβαια, με μεγάλη διαφορά… Ε, το ξέρουν όλοι οπότε άστο. Έχω βαρεθεί να το ακούω».

«Είναι ωραίο, ρε παιδί μου, το χάρηκα και εγώ πάρα πολύ και με ευγνωμοσύνη την αντιμετώπισα αυτή τη δουλειά και τα πάντα. Είναι αλήθεια ότι μου έχουν κόψει μέχρι και τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας. Έχει συμβεί, εντάξει, τι να κάνουμε», παραδέχτηκε για τον ρόλο που υποδύθηκε στο «Καφέ της Χαράς».

Επίσης, αποκάλυψε ότι αρχικά δεν ήθελε να παίξει στη σειρά και τον έπεισε η σύζυγός του, Μπέσσυ Μάλφα. «Δεν ήθελα να κάνω τον ρόλο, η Μπέσυ με πίεσε. Ήταν πολύ αντιπαθητικός στα πρώτα επεισόδια που διάβασα, «ένα χωριό ολόκληρο, τον πιο αντιπαθητικό θα παίξω εγώ» είπα. «Δηλαδή, έλεος, δεν μου δίνεις κανέναν άλλον ρόλο;». Η Μπέσυ όμως μου είπε ότι είναι ρόλαρος».